Γκαρσία: «Όλα όσα πρέπει να αλλάξουν, θα τα μεταφέρω στους ιδιοκτήτες την κατάλληλη στιγμή»

Metrosport Team16 Μαΐου 2021

Για τον την αίσθηση που του αφήνει η σεζόν, τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και τον τελικό Κυπέλλου μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία στο PAOK TV.

Aναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι εάν μπορούν να βγουν συμπεράσματα για παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής από μία αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον: «Είδαμε κάποια παιδιά, τα οποία δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Είδαμε κάποια πράγματα θετικά, κάποια άλλα όχι και τόσο. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, με άλλα πράγματα που έχουν συμβεί στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Τα κρατάω για εμένα, γιατί εάν πω κάτι παραπάνω μπορεί να γίνει κάτι εναντίον μου».

Για το εάν κρατάει κάτι από πλευράς διαχείρισης: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές έπρεπε να ξεκουραστούν. Με αφορμή αυτό, αλλά και με το γεγονός ότι θέλαμε να δούμε κάποιους παίκτες που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής, έπαιξαν αυτοί. Έπαιξε ρόλο ότι θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό κυπέλλου του Σαββάτου με όλους τους παίκτες να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Για το ποια είναι η γενικότερη αίσθηση που του αφήνει η σεζόν: «Ήταν μια σεζόν που είχε αρκετές αναταράξεις και σκαμπανεβάσματα. Περάσαμε περιόδους που δεν ήμασταν καλά, αλλά και στις δύσκολες στιγμές αντιδράσαμε. Εμείς προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την ομάδα αλλάζοντας κάποια πράγματα. Σε κάποια πράγματα χάσαμε χρόνο, αλλά αυτό που μας μένει στο τέλος είναι μάθημα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλύτερα, κάποια που πρέπει να αλλάξουν και όλα αυτά που πρέπει να αλλάξουν θα τα μεταφέρω στους ιδιοκτήτες του συλλόγου την κατάλληλη στιγμή».

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Δεν έχω τίποτα. Αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει καλός διαιτητής. Και από εκεί και πέρα ας κερδίσει ο καλύτερος. Πρέπει όμως να υπάρχει ένας πολύ καλός διαιτητής γιατί είναι τελικός και αυτό αξίζει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.