Γκαρσία στο UEL-TV: «Ο ΠΑΟΚ ξύπνησε την επιθυμία μου να παίξω ξανά μπάλα»

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2020

Αποκαλυπτικός και ευθύς για ακόμη μία φορά ο Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε στο UEL TV Show λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Αϊντχόφεν για την 4η αγωνιστική του Europa League. Ο προπονητής του Δικεφάλου τόνισε πως στον σύλλογο του έδωσαν ξανά την επιθυμία να παίξει ποδόσφαιρο ενώ δεν δίστασε να αποθεώσει και το μεγαλείο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πέρασα το τελευταίο διάστημα της καριέρας μου στον ΠΑΟΚ και η στιγμή να κρεμάσω τα παπούτσια μου πλησίαζε. Παρόλα αυτά έφτασα εδώ, είδα το τεχνικό επιτελείο, τους οπαδούς οι οποίοι μου ξύπνησαν την επιθυμία μου να παίξω ξανά μπάλα. Αυτό το πάθος είχε σβήσει από μέσα μου. Η επιθυμία μέσα μου να παίξω ξύπνησε ξανά, η θέληση για ανταγωνισμό. Ταυτίστηκα με τον σύλλογο και ολοκλήρωσα την καριέρα μου εδώ.

Ο ΠΑΟΚ είναι κορυφαία ομάδα. Όταν αγωνιζόμουν ίσως δεν το παρατηρούσα τόσο. Μόλις σταμάτησα και άρχισα να έχω περισσότερη κοινωνική ζωή και να συναντώ πιο πολλούς ανθρώπους τότε το κατάλαβα. Υπάρχουν πολλοί οπαδοί, άτομα σε μεγάλη ηλικία που κλαίνε για την ομάδα τους και κάνουν μεγάλα ταξίδια για αυτήν. Είναι κρίμα που δεν μπορούν να πάνε τώρα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι πραγματικά μια μεγάλη ομάδα. Πολλοί υποστηρίζουν την ομάδα συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων του εξωτερικού. Νιώθεις την δύναμη και την υποστήριξή τους. Είναι μεγάλη ευθύνη για μένα. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά για να τους κάνεις περήφανους και αυτό θέλουμε να κάνουμε. 

Οι οπαδοί ταξιδεύουν πάντα μαζί μας. Κάνουν χιλιόμετρα και πάντα είναι στο πλευρό μας. Δεν ζητούν νίκες, ζητούν να τα δώσεις όλα για την ομάδα, να δουλέψεις και να βάλεις την καρδιά σου και την ψυχή σου σε αυτό. Ειλικρινά μπορείς να το νιώσεις αυτό, είναι πολύ παθιασμένοι, και προσπαθούν να το μεταδώσουν και στους παίκτες συμπεριλαμβανομένων και αυτών που έρχονται από το εξωτερικό, στους καινούργιους που δεν ξέρουν πολλά για τον σύλλογο. Μου το πέρασαν και μένα αυτό»


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.