Γκαρσία: «Να φτιάξουμε μία ομάδα με στέρεες βάσεις - Να αρπάξουν την ευκαιρία όσοι παίζουν»

Γιώργος Ζαΐρης27 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα και με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, πρώτα από τον Σίτο και στο δεύτερο ημίχρονο από τον Λουίς Φερνάντεθ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο πριν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μειώσει στο τελικό 2-1.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία, μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση μετέφερε τις σκέψεις του από τον σημερινό αγώνα, τα στοιχεία που κρατάει αλλά και τα όσα δεν του άρεσαν από την παρουσία των παικτών του μετά την ήττα στην Αρκαδία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα κανάλια NovaSports:

Αρχικά σημείωσε: «Η αλήθεια είναι πως παρά τις ευκαιρίες που είχαμε, μας έλειψαν οι κινήσεις στον χώρο και αυτό γιατί ενώ είχαμε την κατοχή δεν κάναμε κινήσεις στον χώρο για να δημιουργήσουμε προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα. Ο Αστέρας είναι καλός στις δεύτερες μπάλες, το δουλέψαμε αλλά όσα πράγματα δεν πήγανε καλά σήμερα θα τα δουλέψουμε για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας».

Για τους παίκτες που αγωνίστηκαν: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, υπάρχουν ατυχίες και έχουμε ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι και όσοι παίζουν πρέπει να αρπάξουν τις ευκαιρίες τους και να δείξουν όσα αξίζουν και νομίζω ότι όλοι πήραν τις ευκαιρίες τους».

Για τα play-off και τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας: «Αυτό που θέλουμε είναι η ομάδα να παίζει καλά και έτσι θα έρθουν οι νίκες. Αυτές είναι που θα μας φέρουν τη δεύτερη θέση καθώς θα πρέπει να βρούμε τα καλά στοιχεία της ομάδας και να αποβάλλουμε τις κακές περιόδους της ομάδας. Αν κοιτάμε το σήμερα μπορεί να χάσουμε  την μία ημέρα και να κερδίσουμε την επόμενη, εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα με στέρεες βάσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.