Γκαρσία: «Μην ξεχνάμε ποιος είναι ο Πασχαλάκης, έχει πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο»

Γιώργος Ζαΐρης07 Απριλίου 2021

Η ΑΕΚ φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη μάχη των Δικεφάλων με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν ένα σπουδαίο διπλό χάρη στο γκολ του Τόμας Μουργκ, και τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη ρεβάνς της Τούμπας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μετά το πέρας του αγώνα μίλησε στο flash interview της Cosmote TV, αναλύοντας τις σκέψεις του για τον πρώτο αγώνα του θεσμού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ουρουγουανός:

Για το ξέσπασμα του στον Πασχαλάκη μετά τη λήξη του αγώνα: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όταν κάτι στην ομάδα δεν πάει καλά δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι έτσι. Είμαι πάντα μαζί με τους παίκτες μου και θα τους στηρίζω. Μιλάμε για τον Πασχαλάκη που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο με τον ΠΑΟΚ».

«Κάθε παιχνίδι και κάθε περίοδος για την ομάδα είναι διαφορετικό και πρέπει να διαχειριζόμαστε κάθε κατάσταση αναλόγως. Αυτή τη στιγμή, μιλάμε για μία συγκεκριμένη στιγμή με συγκεκριμένες απαιτήσεις, πάντα πρέπει να προσαρμόζεις την ομάδα σου και στον αντίπαλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.