Γκαρσία: «Ήταν ένα δύσκολο ντέρμπι, μας στοίχισαν τα λάθη» - Τι είπε για τις μεταγραφές!

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2021

Σε ένα παιχνίδι με πλούσιο θέαμα, συνεχόμενη εναλλαγή στο σκορ και όλα όσα χρειάζεται ένα ντέρμπιι,  ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στο γήπεδο της Τούμπας με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης. 

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία, μετά το πέρας της αναμέτρησης, μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα στοιχεία που έκριναν τη σημερινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα κανάλια NovaSports:

Αρχικά σημείωσε στην τοποθέτηση του: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ντέρμπι, δεν ήμασταν τόσο καλοί στο επιθετικό κομμάτι και μας στοίχησαν κάποια λάθη. Σίγουρα το θετικό είναι ότι βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα -όχι με τόσο καλό ποδόσφαιρο- και σκοράραμε. Παίζει και ο αντίπαλος και όπως βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια η ΑΕΚ παίζει για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και σήμερα κατάφερε να κλείσει τον κεντρικό άξονα και μας έκανε να δυσκολευτούμε στο επιθετικό μισό».

Για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Το πιο σημαντικό είναι να γίνει καλή αποκατάσταση μετά την έντονη προσπάθεια των παικτών  και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε 100% στο επόμενο ντέρμπι της Τετάρτης. Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι νέοι ποδοσφαιριστές έρχονται για να δώσουν το κάτι παραπάνω και πρέπει να προσαρμοστούν στο σύνολο. Οταν έχουμε νέους ποδοσφαιριστές είναι λογικό να κάνουν κάποια λάθη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τον Περέιρα καθώς και για όλους τους ποδοσφαιριστές που έχω στη διάθεση μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.