Γκαρσία: «Είμαι χαρούμενος για τον Μιχαηλίδη, για εμένα δεν ήταν πέναλτι»

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2022

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β με τη Βέροια ήταν το εναρκτήριο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Super League 2, με τους Βεροιώτες να ισοφαρίζουν στο τέλος του αγώνα, με εκτέλεση πέναλτι του Μπουόλι. Μετά το τέλος του αγώνα ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και διαφώνησε με την υπόδειξη πέναλτι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης υπέρ ων γηπεδούχων.

«Είμαι χαρούμενος που ξεκίνησε επιτέλους το πρωτάθλημα. Δεν είμαι χαρούμενος για το πρόγραμμα. Μας είπαν στην αρχή ότι παίζαμε Κυριακή, μετά Σάββατο και τελικά, παίξαμε Παρασκευή. Έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό ως ομάδα. Εμείς δουλεύουμε σκληρά τις προηγούμενες ημέρες από ένα παιχνίδι και τα παιδιά μπορούν να τραυματιστούν με τέτοιο προγραμματισμό. Δε μας ενοχλεί η μέρα που θα παίξουμε», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β.

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθαν παιδιά από την πρώτη ομάδα όπως ο Μιχαηλίδης και ο Ρικάρντο. Είμαι χαρούμενος για τα νέα παιδιά που ανέβηκαν για να παίξουν στη Σούπερ Λιγκ. Δεν ήταν πέναλτι αυτό για μένα. Δε δίνω τόση βάση στο αποτέλεσμα, όσο στο πως παίζουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές και πως εξελίσσονται. Το σημαντικό είναι να προσπαθούν, να παίζουν και να εξελίσσονται» είπε στην κάμερα της ΕΡΤ 3, ενώ για την παρουσία νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα, είπε…

Αυτός είναι ο σκοπός μας. Να είναι έτοιμοι όσο το δυνατόν συντομότερο και να είναι ετοιμοπόλεμοι όποτε τους ζητήσει η πρώτη ομάδα».

Από την πλευρά του ο τεχνικό της Βέροιας, Κ. Ανυφαντάκης, τόνισε πως θα ήταν άδικο για την ομάδα του να έχανε τον αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της Βέροιας για τη νέα σεζόν. 

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.