Γκαρσία: «Δώρο για όλους τους ποδοσφαιριστές - Καρπός της προσπάθειας του Μιχάι η συμμετοχή του»

Γιώργος Ζαΐρης09 Μαΐου 2021

Η αντίδραση του Πάμπλο Γκαρσία μετά το πέρας του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη, ήρθε με τις δηλώσεις του Ουρουγουανού τεχνικού στη κάμερα της NOVA.

Ο ίδιος σχολίασε το πως η ομάδα του έφτασε στην επικράτηση επί των «κιτρινόμαυρων» με 2-0, χάρη στα γκολ του Σβαμπ από την άσπρη βούλα και του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, έπειτα από την ασίστ του Ενέα Μιχάι, αλλά και την γενικότερη εικόνα του συνόλου, κάνοντας ειδική μνεία στην παρουσία του Ενέα Μιχάι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης:

Αρχικά ανέφερε ο τεχνικός του Δικεφάλου: «Είναι ένα δώρο για όλους τους ποδοσφαιριστές και για τον Μίρο Σνάουτσνερ που έχει τα γενέθλια του. Είναι λογικό να είναι ένα δύσκολο παιχνιδι, απέναντι σε μία ομάδα που άλλαξε σχηματισμό για να ελέγξει τον χώρο του κέντρο και είμαστε όλοι χαρούμενοι για αυτή τη νίκη».

Ερωτηθείς για το αν το σημερινό αποτέλεσμα σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι στη δεύτερη θέση και για τον Μιχάι, σημείωσε: «Σημαίνει ότι όπως δείχνουμε τον τελευταίο καιρό, είμαστε σε καλό δρόμο. Σημαίνει ότι η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο. Σημαίνει ότι η γνώση μας για την ομάδα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Μόνο με σκληρή δουλειά, θα πάμε μπροστά, δεν υπάρχει κάποιο μυστικό». Νομίζω ότι η συμμετοχή του Μιχάι είναι καρπός της σκληρής του δουλειάς από την ημέρα του τραυματισμού του. Είναι πολύ σημαντικό που τον έχουμε δίπλα μας 100% και είμαστε πολύ χαρούμενοι και από την παρουσία του Λευτέρη Λύρατζη καθώς και του Τσιγγάρα»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.