Γκάμα: «Θέλω να μείνω στον Αρη, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή μου»

Metrosport Team17 Μαΐου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Χαρούμενος εμφανίστηκε ο Μπρούνο Γκάμα για τη νίκη του Άρη στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ. Ο μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων αναφέρθηκε στο μέλλον του υπογραμμίζοντας πως θέλει να μείνει στην ομάδα διότι του αρέσει το κλαμπ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκάμα μετά το τέλος του ματς:

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Πετύχαμε το στόχο να βγούμε στην Ευρώπη. Φυσικά δεν τα καταφέραμε να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου» είπε αρχικά.

Αναφορικά με το μέλλον του τόνισε: «Δεν ξέρω ακόμα. Μου αρέσει που είμαι εδώ. Μου αρέσει το κλαμπ, η ομάδα, αλλά δεν ξέρω. Θα δούμε στο μέλλον».

Για την αντίδραση του Άρη με τις τρεις συνεχόμενες νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό υποστήριξε: «Πιστεύουμε πάντα και κάθε φορά που τα πράγματα πήγαιναν άσχημα αντιδρούσαμε. Το κάναμε κόντρα στον ΠΑΟΚ και αντιδράσαμε».

Ενώ για την καλύτερή του στιγμή είπε: «Σίγουρα μου αρέσει να σκοράρω. Η καλύτερή μου στιγμή η ασίστ στο 3-2 με την ΑΕΚ, η οποία μας έβγαλε στην Ευρώπη. Την προτιμώ».

Τέλος για την παλιότερη υπόσχεση του για τίτλο δήλωσε: «Κάθε χρόνο λέμε πως θέλουμε να πάμε σε έναν τελικό, αλλά δεν το πετυχαίνουμε. Οπότε καλύτερα να μην πούμε τίποτα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.