Γκάμα: «Καταπληκτική χρονιά, έκανα καλή τη δουλειά μου»

Metrosport Team16 Μαΐου 2021

Σε έναν μίνι απολογισμό της σεζόν, που ολοκληρώνεται σήμερα, προχώρησε ο Μπρούνο Γκάμα βάζοντας θετικό πρόσημο. Τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα. 

Ο Πορτογάλος ήταν από τους πιο κομβικούς παίκτες της πορείας του Αρη και σε προσωπικό επίπεδο αυτή η σεζόν ήταν από τις πιο γεμάτες της καριέρας του. 

«Η πορεία μας όλη τη χρονιά μας οδήγησε στο να διεκδικούμε μέχρι τέλους την 2η θέση. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε γι’ αυτήν που ήταν και ένας στόχος μας. Επίσης, δύο παιχνίδια πριν το φινάλε εξασφαλίσαμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, όλα αυτά δείχνουν πως είχαμε μια καταπληκτική σεζόν. Σε κάποια παιχνίδια που δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, δεν ήταν μόνο ότι μας έλειπε το γκολ. Δεχτήκαμε και πιο εύκολα γκολ σε κάποια, αλλά συνολικά είχαμε μία πολύ καλή σεζόν γι’ αυτό και είμαστε εδώ και διεκδικούσαμε μέχρι τέλους την δεύτερη θέση και αυτό δεν μπορούμε να το διαγράψουμε με τίποτα. Προσωπικά, πάλεψα όλη τη χρονιά, έκανα καλά τη δουλειά μου. Τώρα νιώθω λίγο πιο άδειος και κουρασμένος, όμως έκανα καλά το καθήκον μου κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος».

Ο Γκάμα ξεχώρισε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ως την καλύτερη στιγμή της σεζόν, ενώ θέλει να ξεχάσει τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. 

«Είναι ο τοπικός μας αντίπαλος, οπότε μια νίκη σε τοπικό ντέρμπι έχει την γλύκα της. Από την άλλη, επειδή θέλαμε πολύ το κύπελλο, η στιγμή του αποκλεισμού από τον Ολυμπιακό είναι αυτή που θέλω να ξεχάσω αυτή που μας αφήνει μια πικρή ανάμνηση», ενώ για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ τόνισε ότι… «είναι δύσκολο. Θέλουμε την 3η θέση, θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σε κάθε περίπτωση όμως το πιο σημαντικό είναι να το απολαύσουμε γιατί αυτό είναι το σημαντικό στο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.