Γκάμα: «Είμαι χαρούμενος εδώ, πολλοί παράγοντες θα καθορίσουν την παραμονή μου»

Metrosport Team07 Ιουνίου 2020

Για την υπέροχη εκτέλεση φάουλ, με την οποία έδωσε το προβάδισμα στον Άρη στον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά και το μέλλον του στον Άρη μίλησε ο Μπρούνο Γκάμα. «Ποτέ δεν κάνω πλάνα πόσα γκολ θα πετύχω, αυτό που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίσει, δεν έχει τόση σημασία να σημειώνεις γκολ. Η αλήθεια είναι ότι κάνω εξάσκηση στις προπονήσεις για τις εκτελέσεις φάουλ. Με τον Άρη δεν έχω σκοράρει από φάουλ και συνήθως δεν πηγαίνω στις εκτελέσεις και σήμερα είχα αυτοπεποίθηση ότι θα μπορέσω να τα καταφέρω» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Βλέπουμε ποιος παίκτης νιώθει σίγουρα και πηγαίνει και εκτελεί τις στημένες φάσεις. Εγώ έστησα την μπάλα και πέτυχα το γκολ. Μάχη δεν θα δώσουμε με τον Ματίγια, αλλά θα βρούμε λύση μεταξύ μας για το ποιος θα εκτελεί τώρα τα φάουλ. Είναι δύσκολη η αποχή που είχαμε και το πιο δύσκολο ήταν που δεν ήταν ο κόσμος μαζί μας, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, που ήταν το πιο σημαντικό για εμάς. Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά κάτι δεν θέλω να συζητήσω ακόμα, είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας για το αν θα παραμείνω στον σύλλογο. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, είμαι χαρούμενος στην πόλη, αλλά παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο».

Για τον τραυματισμό του ανέφερε:«Ασφαλώς ήταν κάτι δύσκολο που πέρασα, αλλά επέστρεψα με πολύ σκληρή δουλειά και είμαι χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα μου. Αισθάνομαι καλά και θα συνεχίσω να δουλεύω. Νιώθω πάρα πολύ καλά και απολαμβάνω να παίζω ποδόσφαιρο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.