Γκαλίνοβιτς για Πασχαλάκη: «Είναι λίγο... περίεργος! Αν πιάσει την πρώτη μπάλα δεν τρώει γκολ με τίποτα»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, που, πλέον, εργάζεται στην Γκαζιαντέσπορ μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. 

«Ήμουν στον ΠΑΟΚ και μόλις ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου υπήρχε η θέση, με πήρε ένας ατζέντης με έφερε σε επαφή με τον Ερόλ Μπουλούτ και έτσι προέκυψε αυτή η δουλειά. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές εδώ. Η ομάδα έχει καινούργιες και πολύ καλές εγκαταστάσεις. Τα αποτελέσματα θα μπορούσαν, βέβαια, να ήταν καλύτερα. Είμαστε στην 14η θέση και χάσαμε το τελευταίο ματς. Είναι λίγο πιο δύσκολο το πρωτάθλημα απ' ότι το ελληνικό» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν έχω την δυνατότητα να βλέπω ολόκληρα τα παιχνίδια, αλλά βλέπω στιγμιότυπα, κυρίως, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν περισσότερη ποιότητα από πέρσι».

Για τον Πασχαλάκη σημείωσε: «Χαίρομαι πολύ γι' αυτόν. Δουλεύει σκληρά. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και αν έχει κάποια πράγματα ξεκάθαρα στο μυαλό του είναι ένας τοπ γκολκίπερ. Η κατάσταση είναι περίεργη. Αν πιάσει την πρώτη μπάλα μπορεί να μην τρώει γκολ με τίποτα. Αλλά δεν είσαι σίγουρος για το ισχύει. Έχει, φυσικά, ικανότητες και μπορεί να βελτιωθεί. Δεν μπορείς, όμως, να ξέρεις από πριν πως θα είναι. Όταν ένας προπονητής χρησιμοποιεί κάποιον παίκτη σημαίνει ότι τον πιστεύει. Τους τερματοφύλακες συνήθως δεν τους βάζουμε για ένα-δύο παιχνίδια, αλλά πολλά στη σειρά για να δείξουν το καλό τους πρόσωπο».

Για το αν συμφωνεί με τον Λουτσέσκου που είχε πει ότι είναι καλυμμένος με τους Πασχαλάκη-Ζίβκοβιτς: «Συμφωνώ με αυτή την άποψη. Τους είχε και τους δύο και τους γνωρίζει πολύ καλά. Από την στιγμή που τους δείχνει εμπιστοσύνη αυτοί ανταποδίδουν», ενώ για τους Ταλιχμανίδη και Μπαλωμένο υπογράμμισε: 

«Ο Ταλιχμανίδης είναι δουλευταράς, αλλά όπως και τον Μπαλωμένο δεν τους έχουμε δει σε παιχνίδια της 1ης κατηγορίας. Πρέπει να πάρουν, αρχικά, παιχνίδια στην δεύτερη κατηγορία, μετά να πάει σε μία ομάδα πρώτης κατηγορίας και σταδιακά να κερδίσει θέση στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.