Γκαγκάτσης: «Σύντομα εξελίξεις για τη Νέα Τούμπα»

Κώστας Πετρωτός05 Δεκεμβρίου 2023

Άμεσες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητικού και της Νέας Τούμπας σύμφωνα με όσα είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ υποστήριξε ότι ο σύλλογος είναι σε επαφές με το Δήμο της Θέρμης για το προπονητικό κέντρο και μετά τις ημέρες των εορτών θα υπάρξει ανακοινώσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι. Επιπλέον, υποστήριξε ότι στο επόμενο διάστημα θα υπάρχουν εξελίξεις και στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «θα υπάρξει ενημέρωση μόλις έχουμε νεότερα γιατί είναι λεπτό θέμα».

Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν υπήρξε καμία προσέγγιση του Υφυπουργού για το Καυτανζόγλειο αλλά ξεκαθάρισε ότι όταν θα φτάσει η στιγμή, θα γίνει κάποια προσέγγιση.  «Δεν έχει γίνει προσέγγιση για το Καυτανζόγλειο προς τον Υφυπουργό. Όταν φτάσει η στιγμή είναι δεδομένο ότι θα επιχειρήσουμε μια προσέγγιση σχετικά με αυτό το θέμα».

Να θυμίσουμε ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, είχε υποστηρίξει ότι θα στηρίξει τον ΠΑΟΚ σε ό,τι πει. 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.