Γιώργος Παπαδάκης: Ανανέωσε με τον ΑΝΤ1 - Τι γίνεται με την Αναστασοπούλου

Metrosport Team08 Ιουνίου 2022

Στον ΑΝΤ1 θα παραμείνει για δύο ακόμα χρόνια ο Γιώργος Παπαδάκης.

Το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πολύπειρο δημοσιογράφο.

«Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία του σταθμού, αποτελώντας σταθερή αξία στο πρόγραμμά του. Ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του ΑΝΤ1, συμβάλλοντας με την τεράστια εμπειρία του και το δημοσιογραφικό του εκτόπισμα στην άμεση, πλήρη και αμερόληπτη κάλυψη της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο. Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επισφραγίζει για άλλη μια φορά την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συμβόλαιο διευκρινίζεται πως την πρώτη του χρονιά (σεζόν 2022-23) που θα είναι και εκλογική θα είναι ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα». Στη δεύτερη χρονιά υπάρχει το ενδεχόμενο να περάσει πίσω από τις κάμερες σε επιτελική θέση στον τομέα της ενημέρωσης.

Προσεχώς αναμένεται ανακοινωθεί και η μεταγραφή της Μαρίας Αναστασοπούλου από τον ΣΚΑΪ, η οποία θα αναλάβει χρέη συμπαρουσιάστριας στο «Καλημέρα Ελλάδα». Προς το παρόν δεν έχουν οριστεί οι ώρες έναρξης και λήξης της μακροβιότερης ενημερωτικής εκπομπής της τηλεόρασης. Αυτό θα εξαρτηθεί και από τις εξελίξεις στην πρωινή ζώνη του καναλιού όπου πιθανότατα θα υπάρχουν δύο διαδοχικές εκπομπές του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Πληροφορίες: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.