Γιόχανσεν: «Η Μίντιλαντ είναι πιο καλή ομάδα από την Κοπεγχάγη»

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2021

Ο μοναδικός Δανός που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, Γέσπερ Γιόχανσεν, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την κλήρωση του "Δικεφάλου" με τη  Μίντιλαντ για το Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε

Για τη Μίντιλαντ: «Δεν γνωρίζω πολλά στοιχεία της Μίντιλαντ. Τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα της Δανίας.

Είναι μια πολύ καλή ομάδα, ακολουθεί το πλάνο του προπονητή της. Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει και πολλά παιχνίδια δεν γνωρίζω ποιοι παίκτες της είναι πιο επικίνδυνοι».  

Για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη: «Παρακολούθησε ένα μικρό χρονικό διάστημα του αγώνα του ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη. Όταν είχα μιλήσει στο Metropolis 95.5 είχα προβλέψει ότι ο ΠΑΟΚ θα νικήσει στην "Τούμπα" και η Κοπεγχάγη στην έδρα της, αλλά τελικά έγινε το αντίθετο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχω μια εικόνα για την ομάδα αλλά δεν έχω παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό παιχνιδιών του και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη από τον ΠΑΟΚ».

Τέλος, για ποια είναι καλύτερη ομάδα ανάμεσα στη Μίντιλαντ και την Κοπεγχάγη, δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή είναι η Μίντιλαντ, είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, Η Κοπεγχάγη δεν παρουσιάζει θετικά στοιχεία από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Κάρλος Ζέκα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.