Gio στο Survivor: Πριν δύο μέρες έτρωγα καπνιστό ελάφι, τώρα δεν ξέρω τι κάνω εδώ

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2026

Το Survivor επέστρεψε για ακόμη μία χρονιά και ο Gio είναι ένας από τους παίκτες της ομάδας των Αθηναίων, που θα βρεθούν απέναντι στους Επαρχιώτες.

Στην πρεμιέρα κιόλας του ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Κυριακής 11 Ιανουαρίου, ο 28χρονος Ελληνοαμερικανός που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το τελευταίο διάστημα, με τις ατάκες του, ξεκαθάρισε πως δεν είναι εξοικειωμένος με όσα θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, αφού μέχρι πριν από δύο μέρες η ζωή του ήταν τελείως διαφορετική. Δεν έτρωγε καρύδες σε μια καλύβα, αλλά καπνιστό ελάφι σε ένα ρετιρέ στην Αθήνα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν έχω καμία ιδέα πώς να χτίσω καλύβα. Ούτε πώς να κόψω καρύδα. Εγώ έτρωγα καπνιστό ελάφι πριν δύο μέρες σε ρετιρέ στην Αθήνα. Τώρα, κοίτα εδώ.... Δεν έχω ιδέα τι κάνω. Υπάρχουν μερικοί που είναι πολλοί δυνατοί και ξέρουν τι κάνουν, εδώ χτίζουν βίλα... Όπως είπε ο Σωκρατής: ένα πράγμα που ξέρω είναι ότι δεν ξέρω τίποτα».

Δείτε το βίντεο

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.