Γιδόπουλος-Ιωαννίδης: «Παράλογο να γίνει το Άρης-ΑΕΚ στη Λαμία»

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2020

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε Πανελλαδικό Lockdown για τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως και η Λαμία θα μπει στην αντίστοιχη διαδικασία με τη Θεσσαλονίκη. Η επιχειρηματολογία της Super League και η εμμονή της για την τέλεση του αγώνα Άρης-ΑΕΚ στη Λαμία δεν έχει καμία λογική από τη στιγμή που σε όλη την Ελλάδα θα ισχύουν τα ίδια δεδομένα! Σ’ αυτό συμφώνησαν Στράτος Γιδόπουλος και Λάκης Ιωαννίδης, σχολιάζοντας την απόφαση και όχι μόνο στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Γιδόπουλος: «Ανάσα για τον κλεισμένο κόσμο το ποδόσφαιρο»

Ο Στράτος Γιδόπουλος συμφώνησε στη σκέψη η NOVA που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Πρωταθλήματος να δώσει τη δυνατότητα παραχωρώντας εικόνα στην ΕΡΤ σε όλο τον κόσμο που θα παραμείνει κλεισμένος στα σπίτια του να δει τους αγώνες: «Είναι μια σωστή κίνηση και πρέπει η NOVA να το κάνει. Κανείς δεν θα βάλει NOVA τώρα, σ΄ αυτό το διάστημα. Να δει ο κόσμος που δεν έχει NOVA τους αγώνες. Νομίζω είναι σωστό».

Για τον αγώνα Άρη-ΑΕΚ και την εμμονή της Λίγκας να γίνει στη Λαμία:

«Από τη στιγμή που υπάρχει γενικό Lockdown θα πρέπει, αν γίνει το ματς, να γίνει στη Θεσσαλονίκη. Αν απαγορευθεί η αγωνιστική αλλάζουν τα πράγματα. Η έδρα του Άρη είναι στη Θεσσαλονίκη… Δεν έχει λογική η επιμονή του Προέδρου της Λίγκας. Καλώς όρισε το παιχνίδι στη Λαμία όσο ήταν διαφορετικά τα δεδομένα. Τώρα όμως και η Λαμία είναι σε Lockdown».

Για το αν πρέπει να συνεχιστεί το ποδόσφαιρο, αν φοβάται ο ίδιος τον ιό και το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να συνεχίσει να παίζεται ποδόσφαιρο. Είναι ανάσα για τον κόσμο που θα είναι κλεισμένος στα σπίτια του. Ναι φοβάμαι τον ιό. Και πρέπει να τον φοβόμαστε. Πώς είναι δυνατόν να μην πιστεύεις στον ιό, όταν τόσα εκατομμύρια τον έχουν σ’ όλο τον κόσμο; Πιστεύω τέλος ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα θα κερδίσει».

Ιωαννίδης: «Θα εκτίσει ποινή χωρίς αδίκημα ο Άρης»!

Ο Λάκης Ιωαννίδης είπε από πλευράς του για το ενδεχόμενο τέλεσης του αγώνα Άρης-ΑΕΚ στη Λαμία: «Ο Άρης θα εκτίσει ποινή χωρίς να υποπέσει σε αδίκημα αν παίξει στη Λαμία το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι μια ουδέτερη έδρα. Δεν παίζει σε μια φιλική έδρα. Είναι 300 χιλιόμετρα μακριά, όλα παίζουν ρόλο. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο που πρέπει να επιμείνουμε για κάτι τέτοιο».

Για την επιμονή Μπουτσικάρη να γίνει εκεί ο αγώνας:

«Εξήγηση δεν έχω για το ότι εμμένει ο πρόεδρος της Λίγκας να γίνει εκεί το παιχνίδι. Καμία».

Για το αν πρέπει να συνεχίσουν να παίζονται οι αγώνες ποδοσφαίρου στο Πρωτάθλημα:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία. Είναι καλό να υπάρχει ποδόσφαιρο. Θα είναι όμως ακρωτηριασμένο, μη ατμοσφαιρικό. Από το να μην είναι καθόλου στο πρόγραμμα των φιλάθλων, δεν το συζητάω, καλύτερα να υπάρχει».

Για το αν φοβάται τον ιό και για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ:

«Μερικοί στις παρέες το βλέπαμε, στις συμπεριφορές, χαλαρώσαμε πολύ. Νομίζω ότι το βασικό είναι ουσιαστικότερο. Είμαστε με την δική μας ομάδα, όταν παίζει με μια ξένη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.