Γιατζόγλου: «Θέλω έμπειρα μυαλά στον πόλεμο - Θα είχα βοηθούς στην ΕΘνικη, Μαρκόπουλο και Αλεξανδρή»

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2022

Για τα όσα έλαβαν χώρα στο Eurobasket 2022 και την παρουσία της Εθνικής Ελλάδος μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Στηβ Γιατζόγλου, ο οποίος σημείωσε πως ο Δημήτρης Ιτούδης θα έπρεπε να έχει δίπλα του πιο έμπειρα μυαλά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Το ζήτημα σε ένα τέτοιο τουρνουά με συνεχόμενα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα, παρά το ότι η ομάδα έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, δεν ήταν έτοιμη να κερδίσει και η Γερμανία είχε πιο σαφείς προσανατολισμούς στο παιχνίδι της, ενώ είχε εξαιρετικές επιδόσεις στα σουτ. Για εμένα το χειρότερο πράγμα ήταν το τρίποντο του Σλούκα στη λήξη του ημιχρόνου, γιατί είχε ένα ψυχολογικό μαξιλάρι και δεν είχε στο δεύτερο ημίχρονο νεύρο, θα ήταν καλύτερα αν η Ελλάδα ήταν πίσω 4 πόντους».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Γιάννης με τον τρόπο που παίζει αφήνει λίγες δυνατότητες στον αντίπαλο για να τον αντιμετωπίσει, οι Τσέχοι του έπαιξαν καλύτερη άμυνα, αλλά όπως αμύνονται του δίνουν την ευκαιρία να δώσει τη μπάλα για τρίποντο και αναρωτιέμαι γιατί δεν ήταν εκεί οι καλύτεροι μας σουτέρ, όπως ο Σλούκας με τον Ντόρσεϊ».

Ενώ υπογράμμισε: «Η ομάδα αυτή έχει μέλλον, αλλά το τεχνικό τιμ θα πρέπει να έχει τα καλύτερα μυαλά, εγώ προσωπικά θα είχα δίπλα μου τον Αλεξανδρή και τον Μαρκόπουλο γιατί δεν έχεις χρόνο από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θέλω τα πιο έμπειρα μυαλά στον πόλεμο, θέλω στρατηγούς μαζί μου. Η νίκη είναι μία κουβέρτα που σκεπάζει όλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.