Γιατράς: «Ο Άρης είναι μία ομάδα με ταυτότητα και διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή»

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2023

Για την ήττα του Άρη από την Κλουζ και για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη στο EuroCup, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο έμπειρος τεχνικός, Μάκης Γιατράς.

''Ήταν σημαντική η απουσία του Τολιόπουλου στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά δεν ήταν η μόνη. Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο, ο Άρης το πήγε εκεί που ήθελε αντιμετωπίζοντας μία ομάδα με επιθετικό ταλέντο και στις λεπτομέρειες έχασε το παιχνίδι. Πολλά πράγματα κρίνουν ένα αποτέλεσμα είτε αυτό είναι μία νίκη, είτε μία ήττα. 

Ο Άρης έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, είναι μία ομάδα με ταυτότητα και διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή κι όταν θα είναι πλήρης μπορεί να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση. Το EuroCup είναι μία μικρή Ευρωλίγκα με 18 αγώνες συνεχόμενους. Οι ομάδες δεν έχουν τα ρόστερ της Ευρωλίγκα γι΄ αυτό βλέπουμε συχνά τραυματισμούς από τους παίκτες και να βγάζουν κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια και ματς. Όσον αφορά για τη συζήτηση που έγινε γύρω από τον Καρ θέλω να πω να ότι πρέπει να έχουμε λίγο υπομονή γιατί μιλάμε για έναν παίκτη με ταλέντο και προσωπικότητα και θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται ακόμα καλύτερος''.

Για το διπλό του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ:

''Ο Παναθηναϊκός έκανε μία μεγάλη επένδυση φέτος φτιάχνοντας μια καινούργια ομάδα. Ωστόσο, δεν με ξεγελάει η νίκη που έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι ''ερυθρόλευκοι'' έκαναν ένα από τα χειρότερά τους παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί έχει έξτρα πίεση φέτος γιατί μιλάμε για μία ομάδα που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια τι μπορεί να κάνει. Δεν ξέρω που θα φτάσει φέτος, αλλά όλα θα κριθούν στα πλέι οφ''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.