Γιατί το δεύτερο κρούσμα ανησυχεί περισσότερο τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός05 Αυγούστου 2020

Η είδηση ήρθε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Πορταριά. Και δεύτερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Από αυτή την άποψη, ίσως, η κακή είδηση του πρώτου κρούσματος του Μίροσλαβ Στοχ να έφερε πιο γρήγορο εντοπισμό της δεύτερης περίπτωσης που, όπως λένε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, δεν σχετίζεται με αυτή του Σλοβάκου. 

Ωστόσο, αυτό το δεύτερο κρούσμα προκαλεί μεγαλύτερες ανησυχίες. Και ο λόγος είναι απλός. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» υπάρχουν άλλα δύο άτομα του στενού περιβάλλοντος του ποδοσφαιριστή που βρέθηκαν επίσης θετικά.

 Ο Στοχ είχε ήπια συμπτώματα, η σύζυγος και το παιδί του ήταν αρνητικοί στα τεστ. Η περίπτωση του δεύτερου παίκτη προβληματίζει ακριβώς γιατί υπάρχει ένδειξη εξάπλωσης. Η ομάδα ακολουθεί, βέβαια, επακριβώς το υγειονομικό πρωτόκολλο και θα περάσει και πάλι από τεστ μετά από δύο μέρες, άπαντες όμως κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. 

Εδώ είναι που πρέπει να αναδειχθεί και η ατομική ευθύνη των παικτών, όχι μόνο τώρα, αλλά συνολικά από εδώ και στο εξής. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στις συναναστροφές τους γιατί πέρα από τον εαυτό τους πρέπει να προστατεύσουν και την υπόλοιπη ομάδα της οποίας είναι μέλη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.