Γιατί ο ΠΑΟΚ αποκλείεται να κινηθεί για Μπάρκα

Κώστας Πετρωτός06 Απριλίου 2021

Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, διότι το δίδυμο Πασχαλάκης - Ζίβκοβιτς έχει απογοητεύσει με τις φετινές του επιδόσεις...

Στο μεταγραφικό ρεπορτάζ από το εξωτερικό για τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε το όνομα του Βασίλη Μπάρκα ο οποίος από το καλοκαίρι του 2020, αγωνίζεται στην Σκωτία με τα χρώματα της Σέλτικ. Μπορεί για τους σκωτσέζους να αποτελούσε μια μεταγραφή...ρεκόρ για τα δεδομένα τερματοφύλακα, ωστόσο οι μέχρι στιγμής επιδόσεις του δεν έχουν ενθουσιάσει και ήδη ψάχνουν τρόπο να τον «ξεφορτωθούν», ακόμα και με την μορφή δανεισμού.

Στον ΠΑΟΚ, ένα πρέπει να θεωρείται σίγουρο, ότι δεν θα γίνει καμία κίνηση για την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα, και οι λόγοι είναι δύο.

Πρώτον, κανείς εντός της ομάδας δεν έχει ξεχάσει την αλήστου μνήμης αναμέτρηση με την ΑΕΚ το 2018 στην Τούμπα, και τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα μέσα από τα...χέρια του.

Και δεύτερον, εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή είναι ο Αντώνης Αποστολόπουλος, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς μάνατζερς στην χώρα μας, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.