Γιατί ο Λουτσέσκου ήθελε την κλήρωση με την Λέφσκι

Κώστας Πετρωτός16 Ιουνίου 2022

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου (χθες το βράδυ δέχθηκε πρωτοφανή αποθέωση από τους Ρουμάνους οπαδούς όταν η εθνική έχανε με 0-3 από το Μαυροβούνιο, στέλνοντας το μήνυμα ότι αυτόν θέλουν Ομοσπονδιακό) περίμενε πώς και πώς την χθεσινή κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα για την επίσημη εκκίνηση της νέας σεζόν και υποδέχθηκε με χαμόγελα το αποτέλεσμά της. 

Αυτή η αντίδραση, φυσικά, δεν είχε να κάνει με την δυναμικότητα της Λέφσκι σε σχέση με άλλους αντιπάλους, αφού πάνω-κάτω όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο, αρκετά πιο χαμηλό επίπεδο από αυτό του ΠΑΟΚ, αλλά με το γεγονός ότι ο Δικέφαλος γλιτώνει ένα μακρινό ταξίδι που ο Ρουμάνος τεχνικός δεν ήθελε με τίποτα αυτή την περίοδο. Αυτό βέβαια είχε να κάνει με το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να ταξίδευε στην Σουηδία.

Ο 53χρονος τεχνικός έχει ήδη αρχίσει να συλλέγει στοιχεία για την βουλγαρική ομάδα και έχει απευθυνθεί σε ανθρώπους που γνωρίζουν καλά και τον προπονητή τους για να μάθει σημαντικές λεπτομέρειες. Αν υπάρχει ένα σημείο που στέκεται λίγο παραπάνω ο κόουτς του ΠΑΟΚ, αυτό είναι το γεγονός ότι όταν θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την ομάδα του, η Λέφσκι θα έχει δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια της.

Με βάση την κλήρωση των αγώνων του βουλγαρικού πρωταθλήματος, το εκτός έδρας ματς της πρώτης αγωνιστικής με την ΤΣΣΚΑ1948 θα γίνει το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου και το εντός έδρας με την Σπάρτακ Βάρνα το αμέσως επόμενο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.