Γιατί η Μπριζ επιμένει στον Τζόλη

Κώστας Πετρωτός12 Μαρτίου 2021

Όπως φάνηκε και από τα ρεπορτάζ του βελγικού Τύπου, η Μπριζ επιμένει στο ενδιαφέρον της για τον Τζόλη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης αυτό συμβαίνει για πολύ συγκεκριμένο λόγο: Από τον Ιανουάριο υπάρχει μία διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ που έχει μείνει ανοιχτή. Τι είχε συμβεί τότε; Όπως έχουμε γράψει οι Βέλγοι είχαν καταθέσει δύο προτάσεις μέσω των αδερφών Κοταρίδη, συνεργατών του Νίκου Κλητσίδη, ατζέντη που μέχρι το καλοκαίρι έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Τζόλη: 

Η μία ήταν με 10 εκατομμύρια ευρώ και 30% μεταπώληση και η εναλλακτική, με 8 εκατομμύρια, τον Κρμέντσικ και 30%. Και οι δύο είχαν απορριφθεί, όπως έχουμε γράψει εδώ και αρκετές μέρες, όμως, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουμε σήμερα, η Μπριζ έκανε και μία ακόμη πρόταση: 10 εκατομμύρια ευρώ, τον Κρμέντσικ και ποσοστό μεταπώλησης, προφανώς το ίδιο. Αυτό συνέβη χρονικά, στις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου, όταν παράλληλα ο ΠΑΟΚ είχε και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτή η συζήτηση έμεινε στην μέση παρόλο που οι Βέλγοι είχαν ήδη δείξει τις προθέσεις τους για την συνεργασία που ήθελαν να κάνουν με τον 19χρονο επιθετικό. Ήταν έτοιμοι να του δώσουν συμβόλαιο 4,5 ετών (έως το καλοκαίρι του 2025 δηλαδή) με ετήσιες απολαβές περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ, που μαζί με τα μπόνους θα έφτανε στα 1,2 εκατομμύρια. 

Προφανώς, αυτή η πρόταση για τον παίκτη έχει μείνει στο συρτάρι και ο Βέλγοι θα την επαναφέρουν, ωστόσο, πλέον τα δεδομένα αλλάζουν. Ήδη ο Τζόλης έχει συμφωνήσει με την εταιρία Wasserman για την εκπροσώπησή του (μάλλον επίσημα θα αρχίσει με το τέλος της σεζόν) και πολλές άλλες ομάδες θα μπούνε δυνατά στο κόλπο της απόκτησής του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.