Γιασεμάκης: «Εχει πρόβλημα στο γκολ ο ΠΑΟΚ, αυτοί ήταν οι πιο καθοριστικοί παίκτες»

Metrosport Team29 Απριλίου 2022

Ο Γιασεμής Γιασεμάκης μίλησε στο Metropolis και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» σχολιάζοντας το χθεσινό ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά είπε

Για το ματς:

«Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό παιχνίδι. Ιδιαίτερα το δεύτερο ημίχρονο είχε έναν τρελό ρυθμό. Ήταν ένα ντέρμπι των δύο καλύτερων ομάδων στην Ελλάδα αυτή την στιγμή». 

Για την πιο καθοριστική στιγμή του αγώνα:

«Η μεγάλη απόκρουση του Πασχαλάκη ήταν καθοριστική για το ματς. Κράτησε το 0-0 εκείνη την στιγμή. Εάν ο Ολυμπιακός σκόραρε, θα έπαιρνε ψυχολογία εκείνη την στιγμή. Ο Ολυμπιακός φοβόταν να ανοιχτεί και ισορροπήσαμε το παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ μετά δημιούργησε ευκαιρίες και προϋποθέσεις. Από ένα σημείο και μετά χάθηκε τελείως το κέντρο και τα συστήματα. Ευτυχώς μετά έπεσε ο ρυθμός και πηγαίναμε σε πιο οργανωμένες επιθέσεις».

Για το ποιος ήταν ο πιο καθοριστικός παίκτης:

«Ήταν αρκετοί αυτοί οι οποίοι έκαναν καλό παιχνίδι. Κάποιο δεν ανταποκρίθηκαν τόσο αλλά δεν ήταν αρνητικοί. Πιστεύω είναι μια συλλογική προσπάθεια. Δεν πήρε μόνος του το παιχνίδι κανένας παίκτης. Οι πιο καθοριστικοί ήταν οι τερματοφύλακες». 

Για την απόδοση του Λουτσέσκου από τον πάγκο:

«Οι αλλαγές γίνονται για να βελτιώνεται η ομάδα. Ο προπονητής βλέπει τα αδύναμα σημεία και με τις αλλαγές προσπαθεί να τις διορθώσει. Χθες ο Λουτσέσκου ήταν πολύ καλός με σωστές αλλαγές».

Για τα σέντερ φορ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει θέμα στα φορ, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους υπάρχοντες. Δεν έχει το εύκολο γκολ ο ΠΑΟΚ. Είναι παίκτες που δεν βάζουν πολλά γκολ σε μια σεζόν». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.