Η εξομολόγηση του Γιαννούλη: «Τι δεν μπόρεσα να συνηθίσω» - Οι ατάκες για Τζόλη

Πέτρος Χαριζακλής27 Αυγούστου 2021

Στο επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ, την πόλη που δεν πρόλαβε να δει, τον Τζόλη που τον πήρε τηλέφωνο για να έρθει αλλά και την προσαρμογή του, μίλησε ο Δημήτρης Γιαννούλης, στο επίσημο κανάλι της Νόριτς στο youtube.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ηταν δύσκολα μέχρι στιγμής γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε τη Λίβερπουλ και τη Μαν.Σίτι. Είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, δεν πήραμε κάποιον βαθμό αλλά θα το προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Ηταν ένα μάθημα για εμάς αυτά τα αποτελέσματα, και για την ομάδα και για μένα. Πρέπει να προσπαθήσουμε πιο σκληρά και να αφοσιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Η Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι όπως η Τσάμπιονσιπ. Δεν μπορούμε να παίξουμε με το ίδιο στυλ όπως πέρυσι, θα σε διαλύσουν τέτοιες ομάδες». 

Για την πόλη και τον Τζόλη: «Νιώθω πολύ καλά στην πόλη, τα παιδιά είναι πολύ καλά, εσείς είστε πολύ καλοί (σ.σ. τα στελέχη). Η ζωή εδώ είναι εντελώς διαφορετική από ό,τι στην Ελλάδα, αλλά έπρεπε να προσαρμοστώ όπως πρέπει να κάνει και ο Χρήστος Τζόλης τώρα. Το πιο δύσκολο πράγματα ήταν να συνηθίσω τον καιρό. Δεν έχω καταφέρει να δω πολλά στην πόλη, είχαμε τα lockdown, παίζαμε κάθε 2-3 μέρες την περσινή χρονιά. Φέτος όταν θα έχω χρόνο, μαζί με τον Χρήστο, θα προσπαθήσω να δω την πόλη».

Την προσαρμογή του ίδιου και του Τζόλη: «Είναι πολύ ωραίο που ήρθε ο Χρήστος εδώ. Είχα κάνει ήδη φίλους γιατί είμαι 8 μήνες εδώ, με τον Χρήστο είναι διαφορετικά. Παίζαμε στην ίδια πλευρά, τον γνωρίζω καλά, με ξέρει. Είμαι χαρούμενος που είναι εδώ, όταν έμαθα ότι έρχεται, τον πήρα τηλέφωνο για να τον φέρω εδώ. Πρέπει να περιμένετε πολλά από αυτόν, όχι μόνο σε ομάδες της Τσάμπιονσιπ, αλλά και σε ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Θα σκοράρουμε πολλά γκολ, θα δώσει πολλές ασίστ, αλλά θα δώσει βοήθειες και στην άμυνα. Είναι εξαιρετικός παίκτης για τη Νόριτς».

Για το παιχνίδι κόντρα στη Λέστερ: «Πρέπει να καταλάβουμε πως έχει αλλάξει το επίπεδο, παίζουμε πλέον στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι οπαδοί είναι πολύ σημαντικοί. Οταν νιώθω αδύναμος, μου δίνουν ενέργεια και ελπίζω πως με τη Λέστερ θα έρθουν να μας υποστηρίξουν. Ηρθα εδώ για να παίξω παιχνίδια όπως κόντρα στη Λέστερ, είμαι τρελαμένος να παίξω το Σάββατο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.