Γιαννούλης για νέο συμβόλαιο με τη Νόριτς: «Θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν»

Metrosport Team04 Απριλίου 2024

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του στη Νόριτς και δήλωσε πως το καλοκαίρι θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους διοικούντες να μιλήσουν. 

Σε συνέντευξή του σε αγγλικό μέσο, ο Δημήτρης Γιαννούλης τόνισε πως στο τέλος της σεζόν θα μιλήσει με τη διοίκηση της Νόριτς για την επέκταση του συμβολαίου του. 

Υπενθυμίζεται, πως υπάρχει ενδιαφέρον και από πλευράς Super League για τον Γιαννούλη, με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Σχετικά με τις συζητήσεις για το συμβόλαιό του: «Όχι, πραγματικά δεν υπάρχουν «φρέσκες» συζητήσεις με τη Νόριτς για το συμβόλαιό μου. Τώρα επικεντρώνομαι στον τραυματισμό μου και επιστρέφω ελπίζοντας να μπω στα play-off. Μετά το τέλος της σεζόν θα κάτσω και θα μιλήσω με τον σύλλογο».

Για την σεζόν που πραγματοποιεί με τα «καναρίνια»: «Νομίζω ότι η σεζόν μου ήταν αρκετά καλή, για να είμαι ειλικρινής. Πάντα θέλω περισσότερα από τον εαυτό μου, και φυσικά μπορώ να γίνω καλύτερος, γιατί έχω δείξει ότι μπορώ να το κάνω. Αλλά ναι, σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου μέχρι τώρα. Έχουμε καλή απόδοση, είμαστε εξαιρετικοί. Ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε στα πλέι οφ, γιατί αυτός είναι ο στόχος και νομίζω ότι είμαστε σε καλό σημείο αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε σαν μια οικογένεια. Προσπαθούμε σκληρά, ξέρουμε τους στόχους και τα όριά μας».

Το σχετικό βίντεο:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.