Γιαννούλης: «Αξίζαμε τη νίκη, έκανε τα πάντα ο Τζόλης»

Στέφανος Αβραμίδης26 Αυγούστου 2020

Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη κόντρα στην Μπεσίκτας σύμφωνα με τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο μπακ του Δικεφάλου έπλεξε και το εγκώμιο του Χρήστου Τζόλη που πέτυχε δύο γκολ και έδωσε την ασίστ στον Δημήτρη Πέλκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννούλης:

Για τη νίκη επί της Μπεσίκτας: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αξίζαμε τη νίκη και μέ το παραπάνω, ίσως μας αδικεί και το σκορ με βάση τις ευκαιρίες που κάναμε. Αλλά όλα καλά αφού πήραμε την πρόκριση, είμαστε ήδη στους ομίλους του Europa League και πάμε για την πρόκριση σε αυτόυς του Champions League». 

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Όλα είναι θέμα δουλειάς, προσπαθούμε πολύ στην προπόνηση. Νομίζω ότι αν κάποιος έβλεπε τα φιλικά δε θα πίστευε ότι θα βάζαμε τρια γκολ στην Μπεσίκτας. Αλλά δουλεύουμε σκληρά και θα πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος που δείξαμε σήμερα και θα καταφέρουμε πολλά πράγματα». 

Για το αν η νίκη διώχνει πίεση από πάνω τους ενόψει του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League: «Σίγουρα όταν πριν το παιχνίδι σκεφτόμασταν τα περσινά που τραβήξαμε λόγω κακών παιχνιδιών και ατυχίας, ξύπνησαν κάποια φαντάσματα. Αλλά μπήκαμε αποφασισμένοι σήμερα στο γήπεδο να τελειώσουμε νωρίς το παιχνίδι. Η Μπεσίκτας ανοίχτηκε στο γήπεδο και το πλήρωσε».  

Για τον Τζόλη: «Παρότι δεν έχει πολλές εμπειρίες, είναι ένας παίκτης που όταν μπαίνει στο γήπεδο δείχνει πολύ ώριμος. Έβαλε δυο γκολ, έδωσε μία ασίστ, έκανε τα πάντα στο γήπεδο, έτρεχε μάρκαρε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό το παιδί γιατί το αξίζει. Δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις, είναι πολύ ταπεινός και θα πάνε όλα καλά για αυτόν. Τα πάμε πολύ καλά έχουμε καλή επικοινωνία και θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.