Γιάννης Λογοθέτης: Ονομα ταυτόσημο με το ήθος, την ποιότητα, το χιούμορ

Στέλιος Γρηγοριάδης26 Ιουλίου 2021

Αστείρευτο, ποιοτικό χιούμορ. Αριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας, υπέροχος χειρισμός της. Αλλιώς, Γιάννης Λογοθέτης. “Εφυγε” πλήρης ημερών, σε ηλικία 89 ετών, αλλά, στην πραγματικότητα, τέτοιοι άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ. Ο Γιάννης Λογοθέτης θα ζει για πάντα στις καρδιές μας και θα αποτελεί μια σελίδα στην ιστορία της δημοσιογραφίας που γράφτηκε με χρυσά γράμματα.

Ηταν ο κορυφαίος από τους σπίκερ της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, που μας μεγάλωσαν, στην κυριολεξία, με τις περιγραφές των ποδοσφαιρικών αγώνων στις “ζωντανές” ραδιοφωνικές μεταδόσεις της δεκαετίας του 1970 και του 1980.

Η αθάνατη ατάκα του για τον Βασίλη Χατζηπαναγή “ο άνθρωπος που μπορεί να ντριπλάρει μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο” είναι ένα μόνο από τα αμέτρητα δείγματα της ευρηματικότητάς του.

Και το “ευχαριστώ” που είπε στον Γιώργο Κούδα, γιατί με την εξαιρετική απόδοσή του ομόρφυνε μία μετάδοσή του, ένα μόνο από τα αμέτρητα δείγματα της ευγένειάς του.

Τζέντλεμαν, με όλη τη σημασία της λέξης, εκλεπτυσμένος και εκλεκτικός, πάντα χαμογελαστός, με μια ατέλειωτη γκάμα από ανέκδοτα, που μόνο αυτός ήξερε να λέει τόσο όμορφα, ήταν ένας άνθρωπος που τον λάτρευες, αν είχες την τύχη να τον γνωρίσεις και να συνεργαστείς μαζί του. Και όχι μόνο γιατί η ζωή μαζί του ήταν ωραία, αλλά και γιατί μπορούσες να διδαχτείς τι σημαίνουν ήθος και ποιότητα.

Καλό ταξίδι και καλή παρηγοριά στους δικούς του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.