Γιάννης Κόντης: Ο ρόλος του Πουέμπλα, το deal με τον Μπούργος και ο Κούπερ!

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Κόντης.

Ο πρώην Εκτελεστικός Διευθυντής του Άρη, μίλησε για την πρόσληψη του μέχρι πρότινος δεξιού χεριού του Τσόλο Σιμεόνε, Χερμάν Μπούργος, ως αντικαταστάτη του Άκη Μάντζιου στην άκρη του πάγκου των «κιτρινόμαυρων», καθώς και για την έλευση του βοηθού του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Άνχελ Πουέμπλα ως μέλος του τεχνικού τιμ του νέου προπονητή των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5: 

Αρχικά για την έλευση του Μπούργος: «Ο Κούπερ στην αρχή έπαιρνε 500.000 ευρώ και στη συνέχεια έφτασε στο 1.000.000, ενώ ο Μπούργος στην Ατλέτικο ως βοηθός του Σιμεόνε, έπαιρνε ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο. Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου με μεγάλες παραστάσεις και ήταν ένα σημαντικό κομμάτι στη δουλειά του Σιμεόνε. Σε πολλές ομάδες ο βοηθός προπονητή είναι εξίσου κομβικός και σημαντικός για την ομάδα με τον πρώτο προπονητή».

Για τον Πουέμπλα και τον ρόλο του: «Έχει όλα τα φόντα για να πετύχει και είναι πολύ σημαντικό να έχει τον Άνχελ δίπλα του, έναν άνθρωπο που ξέρει την ομάδα, την πόλη, το κλίμα της ομάδας, τα πάντα. Μπορεί να έρχεσαι από την Ατλέτικο αλλά η κάθε ομάδα είναι διαφορετική και χρειάζεται να έχεις κάποιον δίπλα σου που να μπορεί να σε βοηθήσει. Ο Πουέμπλα έφυγε με καλό τρόπο από τον Άρη, όταν είχε έρθει με τον Κούπερ έπαιρνε ένα ποσό της τάξεως των 150.000 - 200.000 ευρώ, αλλά δεν είχε πληρωθεί όλο το ποσό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.