Γιαννάκης: «Ο Σάλιακας ενδιαφέρει τους πάντες, θέλει εξωτερικό»

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2021

Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95,5 μίλησε ο Γιαννιώτης ρεπόρτερ, Γιάννης Γιαννάκης, για τη φετινή πορεία του ΠΑΣ, τον Σάλιακα και το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Για την φετινή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Είναι εντυπωσιακή η πορεία φέτος του ΠΑΣ Γιάννινα και θα μπορούσα να την συγκρίνω μόνο με την περίοδο 75/76 με την τρομερή πορεία που έκανε και τότε μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου ήταν τρίτος και τερμάτισε πέμπτος στο τέλος της σεζόν.

Όλα τα μας που έπαιξε φέτος κατάφερε να τα γυρίσει, ή έστω να τα ισοφαρίσει, μονάχα ένα δεν το κατάφερε, χάνοντας πέναλτι στο φινάλε του αγώνα. Ακόμη και σε παιχνίδια που βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε έστω να τα ισοφαρίσει».

Για τη νίκη στο «Κλ. Βικελίδης»:

«Παιχνίδι ορόσημο για τον ΠΑΣ 12/13, ήταν πάλι το διπλό στο «Κλ. Βικελίδης». Είναι πολύ σημαδιακό, γιατί και τότε είχε αλλάξει όλη την ψυχολογία και τον ρου της ιστορίας εκείνης της σεζόν. Έτσι εξελίσσεται και το φετινό, αλλάζει όλη την ψυχολογία της ομάδας και της δείχνει ότι είναι ικανή να κυνηγήσει το παραπάνω».

Για την αξία της ομάδας:

«Βάση transfermarkt αξίζει 8.000.000 ευρώ. Το μπάτζετ βρίσκεται περίπου στο 1.000.000 ευρώ. Ο Χριστοβασίλης έχει κάνει επιστήμη το πως παίρνει παίκτες μικρής αξίας και την πολλαπλασιάζει επί 10. Οι παίκτες διαλέγονται και από τους προπονητές, ενώ συμβάλει και ο γιος του, ο οποίος κοιτάζει ποδοσφαιριστές. Ο Γιαννίκης για παράδειγμα, διάλεξε τον Εραμούσπε και τον Πίρσμαν».

Για τον Σάλιακα και το ενδιαφέρον του Άρη:

«Ο Σάλιακας ενδιαφέρει τους πάντες, αλλά θέλει εκτός Ελλάδας. Αν δεν βρει πρόταση από το εξωτερικό, ενδιαφέρεται να μείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα». 

Για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Έχει δύο σοβαρές απουσίες. Ο Περέα και ο Καραχάλιος, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες. Το δίλλημα ήταν ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκός για να απουσιάσουν οι δύο παίκτες και εν τέλει αποφασίστηκε να απουσιάσουν από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Πάντως υπάρχουν δυο σημαντικές επιστροφές, αυτές τον Μιλιντσεάνου και Γκαρντάφσκι».

Η πιθανή ενδεκάδα για αύριο:

«Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Σνάιντερ, Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ, Λιάσος ή Σιόντης και μπροστά ο Μιλιντσεάνου με τον Μορέιρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.