«Απίθανο να φύγει ο Λουιντάμα από τη Γαλατασαράι»

Metrosport Team20 Αυγούστου 2021

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαμπίζ Σαμπουτζόγλου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95,5 και μεταξύ άλλων ανέφερε πως θεωρεί απίθανο να φύγει ο Κριστιάν Λουιντάμα από τη Γαλατασαράι και να έρθει στον ΠΑΟΚ, είναι επιρρεπής στο λάθος και δεν πιστεύω πως θα βοηθήσει μια ομάδα με βλέψεις για ευρωπαϊκή πορεία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λουιντάμα το άκουσα πρώτη φορά από σας. Η Γαλατασαράι είχε δώσει το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει πέρυσι. Την προηγούμενη εβδομάδα θα έδινα μια πιθανότητα, αλλά εξαιτίας του περιστατικού που συνέβη στο παιχνίδι της ομάδας με τον Μαρκάο να γρονθοκοπεί τον συμπαίκτη του και τιμωρήθηκε από την Γαλατά και από την τουρκική ομοσπονδία, ο Λουιντάμα έγινε βασικός και θεωρώ απίθανο να φύγει.»

 Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα γίνει μεταγραφή αυτή με το ποσό που αναφέρεται, τα 2,5 εκατ. ευρώ, γιατί ο παίκτης κόστισε 8 εκατ. ευρώ στην ομάδα. Η Γαλατασαράι θα συζητήσει για πιθανή μετακίνησή του με τα χρήματα που ξόδεψε για τον ποδοσφαιριστή. Επίσης, απέκτησε το Βίκτορ Νέλσον από την Κοπεγχάγη, πληρώνοντας 7 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Αυτή τη στιγμή δεν έχει πολλές λύσεις στις θέσεις των στόπερ και μην ξεχνάτε, πως ο Μαρκάο έχει τεθεί εκτός ομάδας και είναι κοντά να πάει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.»

Τέλος, για το πως αξιολογεί τον Κριστιάν Λουιντάμα, απάντησε: «Είναι καλός παίκτης και διαθέτει δύναμη στο παιχνίδι του, αλλά είναι επιρρεπής στο λάθος. Έχω αμφιβολία πως μπορεί να βοηθήσει μια ομάδα που θέλει να κάνει ευρωπαϊκή πορεία. Με άριστα το 10 δεν το βαθμολογώ παραπάνω από το 6». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.