Γιακουμάκης: «Να νικήσουμε τον Άρη και θα περιμένουμε για πλέι οφ»

Metrosport Team29 Φεβρουαρίου 2020

Ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Πέτρος Γιακουμάκης μίλησε στην κάμερα της NOVA και υποστήριξε ότι οι «Περιστεριώτες» θέλουν να φύγουν με το διπλό από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα περιμένουν και τα αποτελέσματα για να δουν εάν εν τέλει θα μπουν στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως περιμένεις το ματς με τον Άρη: «Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Εμείς έχουμε στόχο να κερδίσουμε, γιατί από την αρχή του πρωταθλήματος στόχος μας είναι να μπούμε στα play off. Όπως ήρθαν τα πράγματα ήταν λίγο πιο δύσκολο, οπότε τώρα θέλουμε μια νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Δεν περιμένουμε από τους άλλους όμως, πρώτα περιμένουμε από μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά αναλόγως τα αποτελέσματα θα δούμε».

Για το τι θα κρατήσετε από το ματς κυπέλλου: «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι όπως στο προηγούμενο ματς που παίξαμε στο Βικελίδης με τον Άρη και λίγο πιο προσεκτικοί θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Που θα κριθεί το παιχνίδι: «Εμείς το θέλουμε πιο πολύ και πρέπει να έχουμε περισσότερη θέληση για να το πάρουμε. Ο Άρης έχει πάρει τη θέση του στα play off. Νομίζω θα κάνουν κάποιο rotation γιατί έχουν και το κύπελλο, χωρίς να λέει κάτι αυτό. Εμείς θα κοιτάξουμε τον εαυτό μας και αναλόγως θα δούμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.