Για την έκπληξη ο Μίλων, φαβορί ο ΠΑΟ

Τάνια Δήμου29 Μαρτίου 2024

Αποστολή στη Λάρισα , Τάνια Δήμου

Το πρώτο σερβίς του Final -4 του κυπέλλου θα γίνει στις 17:00 με τον ημιτελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Μίλωνα. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί φέτος δύο φορές στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό να μετράει ισάριθμες νίκες . Για τον Μίλωνα που έρχεται ως αουτσάιντερ στο θεσμό η πρόκριση στον τελικό θα είναι μια ιστορική επιτυχία.

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας έχρισε φαβορί τον Παναθηναϊκό ενώ δεν έκρυψε πως σήμερα η ομάδα του θα έχει μια διαφορετική προσέγγιση στο τρόπο αντιμετώπισης της ομάδας των πρασίνων.

Ψάρρας : «Θα παλέψουμε για το καλύτερο»

«Εμείς σαν Μίλωνας είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για την ονειρική χρονιά που έχουμε φέτος. Είμαστε ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος μαζί με άλλους τρεις που είναι πραγματικά από τις μεγαλύτερες ομάδες -αν όχι οι μεγαλύτερες- της χώρας.

Γνωρίζουμε βέβαια και τον ρόλο μας, ότι ερχόμαστε εδώ πέρα ως αουτσάιντερ απέναντι σε τρία μεγάλα φαβορί. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα καλό βόλεϊ όπως κάναμε όλη τη σεζόν. Φέτος έχουμε χάσει δύο φορές από τον Παναθηναϊκό και αυτό λέει πολλά. Στο σημερινό παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε διαφορετικά τον αντίπαλο.

Ανδρεόπουλος: «Στο κύπελλο δεν συγχωρούνται τα λάθη»

Στην αντίπερα όχθη για τον Παναθηναϊκό ερωτηματικό αποτελεί για τον πρώτο ημιτελικό ο Θανάσης Πρωτοψάλτης ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο εάν χρειαστεί θα επιστρατευτεί. Για το Final -4 o Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε: «Χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη Λάρισα. Από τη μεριά μας ελπίζουμε να ανταποδώσουμε μέσα από την αγωνιστικότητα μας, αλλά και το ήθος των αθλητών μας τη φιλοξενία. Η ομάδα μου είναι έτοιμη, περιμένουμε να δούμε την ετοιμότητα του Πρωτοψάλτη. Τα Final-4 είναι διαφορετικά από τα πλέι οφ και δε συγχωρούνται λάθη. Στο Κύπελλο βρίσκονται δίκαια οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους».

Γιορντάνοφ : «Θα τα δώσουμε όλα για τον τελικό»

Ο αρχηγός του Μίλωνα Μπόμπι Γιορντάνοφ δήλωσε: «Αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή και για μένα και για την ομάδα μου να βρισκόμαστε για δεύτερη χρονιά στο final-4 και εύχομαι όλοι να είναι υγιείς και να προσφέρουμε πολύ καλό θέαμα. Θα δώσουμε ότι έχουμε για να καταφέρουμε να περάσουμε στον τελικό»

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Ανδρέας Φράγκος τόνισε: « Όλοι οι αθλητές θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στα παιχνίδια που θα έρθουν. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και να είμαστε όλοι υγιείς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.