Σκληρή δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό στο Μονακό

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2023

Ο Παναθηναϊκός (7-7) αντιμετωπίζει τη Μονακό (8-6) εκτός έδρας (20/12, 20:00) για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι πράσινοι νίκησαν την Βιλερμπάν την προηγούμενη αγωνιστική και η πρώτη στάση για την νέα «διαβολοβδομάδα» είναι και πάλι στην Γαλλία αυτή την φορά απέναντι σε μία ομάδα που είναι στα ψηλά της βαθμολογίας την ομάδα του Πριγκηπάτου.

Το τριφύλλι ψάχνει ένα μεγάλο διπλό που θα κάνει τη διαφορά και απόψε το βράδυ έχει μια μεγάλη ευκαιρία. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει σαφώς δύσκολο έργο κόντρα στο σύλλογο του Μάικ Τζέιμς και θέλει να πάρει την νίκη που θα τον φέρει ψηλά στην βαθμολογία και παράλληλα σε περίπτωση που πάρει το θετικό αποτέλεσμα, τότε θα έχει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.Από την άλλη οι Γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα από την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη με 86-74 και απόψε ευελπιστούν να επιστρέψουν στις νίκες για να παραμείνουν στην πρώτη 6άδα.

Ο Τούρκος προπονητής έχει όλα του τα «όπλα» , μιας και ο Μάριους Γκριγκόνις πήρε κανονικά μέρος στη χθεσινή προπόνηση και είναι στη διάθεση του προπονητή του, αφού έχει πάρει στην αποστολή 13 παίκτες και θα αποφασίσει ποιον θα αφήσει εκτός. Στο πλευρό των παικτών αναμένεται να είναι και ο κόσμος ,ο οποίος θα δώσει την ώθηση προκειμένου ο Παναθηναϊκός να φύγει από την Γαλλία με το ροζ φύλλο αγώνα.

Παρών θα είναι και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Δημήτρης Γιαννακόπουλος που ταξίδεψε με την αποστολή με πτήση τσάρτερ που μετέφερε την ομάδα και τους φίλους του τριφυλλιού για να δει από κοντά το ματς με τους Μονεγάσκους, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν. Μάλιστα υπάρχει το ενδεχόμενο να μεταβεί και στο Μιλάνο, για το δεύτερο ματς της «διαβολοβδομάδας» απέναντι στην Αρμάνι.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.