Για τα «αστέρια» ο ΠΑΟΚ, για το γόητρο ο Άρης

Metrosport Team19 Ιουλίου 2020

ΠΑΟΚ και Άρης κοντράρονται απόψε (19/7, 20:00) στην Τούμπα στο τελευταίο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης τη φετινή σεζόν.

Το παιχνίδι έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς ο Δικέφαλος χρειάζεται τουλάχιστον έναν βαθμό για να εξασφαλίσει τη 2η θέση και την παρουσία του στα προκριματικά του Champions League χωρίς να τον ενδιαφέρει τι κάνουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παράλληλα υπάρχει και το γόητρο καθώς ο Δικέφαλος θέλει να πετύχει την πρώτη του φετινή εντός έδρας νίκη επί του Άρη και να σπάσει ένα σερί τριών ισοπαλιών που τρέχουν στην Τούμπα οι «κιτρινόμαυροι» από την περσινή σεζόν σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με το 3-5-2 που τον οδήγησε στη νίκη με τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με την ΑΕΚ στην Αττική.

Έτσι τερματοφύλακας αναμένεται να είναι ο Πασχαλάκης, η τριάδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα, Μιχάι, στο κέντρο θα βρίσκονται οι Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκο και στην επίθεση οι Τζόλης, Άκπομ.

Για το γόητρο ο Άρης

Στον Άρη, αλλιώς περίμενε τη λήξη της σεζόν και ειδικά τη διαδικασία των πλέι οφ και αλλιώς τα βρήκε ο Μίκαελ Ένινγκ. 

Ο Γερμανός, όπως και οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές, περιμένουν μέρες ξεκούρασης, αρκεί να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται ο αποψινός αγώνας στο γήπεδο της Τούμπας. Όλοι θα κάνουν την προσπάθειά τους και ό,τι προκύψει για τους ίδιους και την ομάδα. Ο σημερινός αγώνας πάντως είναι ιδιαίτερος, δεδομένου ότι δεν συμβαίνει συχνά να διεξάγεται ντέρμπι με τόσες απουσίες για τον έναν αντίπαλο.

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη θα απαρτίζεται από τον Κουέστα στο τέρμα, τους Μπαγκαλιάνη, Δεληζήση, Σόουζα και Μπακούτση στην άμυνα, τους Σάσα, Ματίγια στα χαφ, τους Γκάμα, Μαρτίνες, Μαντσίνι και φορ τον Διαμαντόπουλο.

Διαιτητής του αποψινού αγώνα ο Γάλλος Κλεμάν Τουρπέν, που είχε βρεθεί πρόσφατα στη χώρα μας για την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, που οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-1 στο ΟΑΚΑ. Βοηθοί του θα είναι οι Νικολά Ντανό, Σιρίλ Γκρινγκόρ. Τέταρτος θα είναι ο Μανούχος και στο VAR οι Φρανσουά Λετεσιέ και Μ. Δημόπουλος.

Στα άλλα δύο ματς της ημέρας ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός τον ΟΦΗ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.