Για όλα τα γούστα

Θανάσης Κυλώνης16 Δεκεμβρίου 2020

Το κουπόνι μεσοβδόμαδα θυμίζει Σ/Κ, με εμβόλιμες αγωνιστικές, εξ αναβολής ματς και παιχνίδια κυπέλλων σε όλη την Ευρώπη. Πάμε να δούμε τί έβγαλε η μελέτη μας…

Ξεκινάω από το ελληνικό εξ αναβολής ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, όπου το g/g στο 2.00+ είναι καλοπληρωμένο, όταν και οι δύο σκοράρουν εύκολα, με την Ενωση εξίσου εύκολα να δέχεται και γκολ.

Στη Γαλλία, υπάρχουν αρκετά ισχυρά φαβορί σήμερα, όπως η Λιλ στην ουραγό Ντιζόν, η Παρί με τη Λοριάν και η Λυών με τη Μπρεστ. Την Κυριακή έχουμε ντέρμπι κορυφής Λιλ-Παρί, νομίζω ότι αμφότερες θα κοιτάξουν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων, γι’ αυτό και οι νίκες τους μαζί με Under 3,5 είναι μια εναλλακτική για απόδοση άνω του 2.00.

 Εχουν κούραση από την Ευρώπη, η Παρί δεν θα έχει και τον τραυματία Νεϊμάρ, «επαγγελματικές» τους νίκες βλέπω. Φαβορί και η φορμαρισμένη Μονπελιέ με τη Μετς, επειδή όμως έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα φετινά της εντός έδρας παιχνίδια και η Μετς εκτός έδρας σκοράρει, θα ρισκάρω στο 4.00+ του άσου με g/g. Το ίδιο στοίχημα έχει λογική και για τον άσο της Λυών, αφού η Μπρεστ είναι δυνατή φέτος. Κρατάω και το 2.20+ της Μπορντό, σαφώς ανώτερη φέτος από τη Σεντ Ετιέν.

Στην Αγγλία, βάσει φόρμας το διπλό της 4η Σαουθάμπτον στην τραγική εντός συνόρων Αρσεναλ που μετρά 4 σερί εντός έδρας ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ κάνοντας το χειρότερό της ξεκίνημα εδώ και 45 χρόνια, παίζεται στο 3.20+. Αξία έχει και το Χ2 στο ντέρμπι κορυφής Λίβερπουλ – Τότεναμ, ειδικά με τις πολλές απουσίες βασικών που έχει η ομάδα του Κλοπ. Ευκαιρία για τον Μουρίνιο να πάρει αποτέλεσμα στο «Ανφιλντ».

Στο Βέλγιο, παιχνίδια που «μυρίζουν» έκπληξη το Αντβέρπ - Ζούλτε Βάρεγκεμ και το Γάνδη - Μπέβερεν. Κουρασμένοι από την Ευρώπη οι δύο γηπεδούχοι, επικίνδυνοι εκτός έδρας και ξεκούραστοι οι φιλοξενούμενοι, υπάρχει αξία στην κόντρα των φαβορί.

Και μια ακόμα επιλογή, ακόμα υψηλότερου ρίσκου, στο Λιγκ Καπ Σκωτίας όπου έχουμε νοκ αουτ προημιτελικούς. Η αήττητη φέτος Ρέιντζερς παίζει στη Σεντ Μίρεν που βρίσκεται σε φουλ φόρμα. Ο Τζέραρντ θα κάνει πολλές αλλαγές λογικά, καθώς ο συγκεκριμένος θεσμός δεν είναι η πρώτη του προτεραιότητα και υπάρχει μεγάλη κούραση λόγω Ευρώπης. Ακόμα και να προκριθεί, δεν το αποκλείω να μην της φτάσουν στα 90’. Στο 4.00 το 1Χ αξίζει το ρίσκο του.

ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΕΤΣ 1&G/G

ΝΤΙΖΟΝ – ΛΙΛ 2&Under 3,5

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1

ΠΑΡΙ Σ.Ζ. – ΛΟΡΙΑΝ 1&Under 3,5

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΚΤΟΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G

ΑΝΤΒΕΡΠ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ Χ2

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ Χ2

ΓΑΝΔΗ – ΜΠΕΒΕΡΕΝ Χ2

ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ 1Χ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.