«Γη και ύδωρ» προσφέρει η Παρί στον Ράμος

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2020

Ρεάλ Μαδρίτης και Σέρχιο Ράμος δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα για την επέκταση του συμβολαίου το «θρυλικού» Ισπανού αμυντικού. Το συμβόλαιο του Ράμος, λήγει στις 30 Ιουνίου, και από την πρώτη Ιανουαρίου θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Σύμφωνα με την ισπανική «AS» αλλά και πηγές κοντά στο περιβάλλον του παίκτη, η Ρεάλ, δεν θέλει να του προσφέρει συμβόλαιο για πάνω από ένα χρόνο, προσκολλώντας σε αυτόν τον άτυπο κανόνα που υπάρχει στον σύλλογο θεωρώντας ότι από την ηλικία των 30 παικτών, η ανανέωση γίνεται κάθε χρόνο (έγινε εξαίρεση στην τελευταία ανανέωση του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν ο Πορτογάλος ήταν 31 ετών, παρατείνοντας το συμβόλαιό του για τρία ακόμη σεζόν).

Από την μεριά του ο Ράμος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε, ενώ μάλιστα αξιώνει συμβόλαιο τριών ετών ύστερα από τις 16 σεζόν που βρίσκεται στο «Μπερναμπέου».

Διακριτικά παρακολουθεί την περίπτωση του και η Παρί, η οποία προσφέρει συμβόλαιο τριών ετών με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν και τα 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.