Γι΄ αυτό έφυγε ο Μέτσι, συνεχίζονται οι δοκιμές και η αναζήτηση παικτών

Δημήτρης Καλαϊτζής11 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Σέρτζιο Μέτσι δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, καθώς αποφασίστηκε από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους. 

Ο νεαρός επιθετικός θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Νίκη Ευκαρπίας, ομάδα Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΜ. 

Ο τεχνικός των «κυανολεύκων», Γιώργος Ακριτόπουλος μιλώντας στο metrosport.gr ευχαρίστησε τον Μέτσι για την προσφορά του στον σύλλογο.

«Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Μέτσι δεν θα συνεχίζει να πορεύεται μαζί μας. Την περασμένη σεζόν ήταν ο στυλοβάτης της ομάδας και συνέβαλε τα μέγιστα για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στην ομάδα που επέλεξε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 59χρονος.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, ο κόουτς του Ηρακλή μαζί με τους ανθρώπους της διοίκησης έχουν εντοπίσει που έχει αδυναμίες η ομάδα και χρειάζεται ενίσχυση και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις...

Επιπλέον, οι Γιώργος Τσολακίδης και Δημήτρης Κοβάτσης θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και στα φιλικά που ακολουθούν με ΠΑΟΝΕ (12/9, 18.00) και Αετό Βασιλικών (13/9, 18.00) και στη συνέχεια θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον τους στον σύλλογο.

Τέλος, ο Ηρακλής έκλεισε άλλα τρία φιλικά παιχνίδια κι αυτά είναι απέναντι σε Νίκη Αγκαθιάς, Νίκη Ευκαρπίας και Αναγέννηση Πλαγιάς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.