Γέρμανος: «Τέρμα η υποκρισία και το ψέμα, θα υπάρχουν έλεγχοι και σε παράδρομους»

Metrosport Team10 Απριλίου 2020

Για τα μέτρα που θα ληφθούν ενόψει Πάσχα τοποθετήθηκε στο Metropolis 95.5 ο διευθυντής τροχαίας Θεσσαλονίκης, Θωμάς Γέρμανος. «Τα φώτα αυτές τις ημέρες πέφτουν σε εμάς που θα σηκώσουμε το βάρος αυτών των μέτρων. Οποιοδήποτε μέσο θα επιστρατευτεί για τους ελέγχους, γιατί αν ξεφύγει η κατάσταση μετά θα είναι αργά, βλέπετε τι γίνεται σε άλλα μέρη. Πάμε καλά και πρέπει να περπατήσουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι και να κάνουν υπομονή για να απολαύσουν το υπόλοιπο διάστημα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Σε κάθε σημείο της εξόδου θα υπάρχουν στημένα περιπολικά, για να βλέπουν ποιος βγαίνει και ποιος μπαίνει από τον νομό της Θεσσαλονίκης. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε τις μετακινήσεις χωερίς λόγο. Δυστυχώς υπάρχουν κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι δεν καταλαβαίνουν όλοι την κρισιμότητα. Σκαρφίζονται διάφορα. Κάποιοι... θυμήθηκαν την γιαγιά τους που είναι 90 χρονών.

Τέρμα η υποκρισία και το ψέμα. Δεν είναι μόνο τα χωριά, κάποιοι πάνε και σε ξενοδοχεία για να τα βρούμε όλα έτοιμα, τους είναι αδιανόητο να κάτσουν και να μαγειρέψουν. Θα έχουμε ελέγχους και σε παράδρομους. Καλό είναι να συμμαζευτούμε όλοι μας. Μπορεί σήμερα να είμαστε καλά και αύριο να έχει 150 κρούσματα. Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική. Η ποινή είναι 300 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση της άδειας για 60 ημέρες. Είμαστε σε εγρήγορση όλο το 24ωρο είμαστε.

H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.