Γεράκης: «Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να ξανακάνουμε τον Ηρακλή μεγάλο»

Δημήτρης Καλαϊτζής25 Ιουνίου 2021

Για την προοπτική ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης να ανέβει μέσω της αναδιάρθρωσης στη Super League 2, την κόντρα με τον ΓΣ, αλλά και για την επόμενη μέρα του συλλόγου, μίλησε στο metrosport.gr, το μέλος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κυανολεύκων», Γιώργος Γεράκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόσο εφικτό είναι ο Ηρακλής να ανέβει μέσω της αναδιάρθρωσης στη Super League 2:

«Κάνουμε πολλές προσπάθειες για να είμαστε τη νέα σεζόν στη Super League 2. Πιστεύουμε  ότι πολλές ομάδες δεν θα πληρούν τα κριτήρια που χρειάζονται και έτσι θεωρώ ότι θα ανοίξει ο δρόμος για να βρεθούμε εμείς εκεί, παρότι αγωνιστικά δεν τα καταφέραμε φέτος να βγούμε πρώτοι στον όμιλο και να διεκδικήσουμε την άνοδο μέσω των μπαράζ. Εμείς ετοιμάζουμε το πλάνο για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην επαγγελματική κατηγορία εφόσον μας δοθεί η δυνατότητα μέσω της αναδιάρθρωσης. Αλλιώς, αν δεν τα καταφέρουμε, θα κάνουμε τα πάντα ώστε του χρόνου να πετύχουμε ότι δεν κάναμε τη φετινή σεζόν, που πιστεύω ότι αν γινόταν ο δεύτερος γύρος θα παίρναμε εμείς κι όχι ο Ορφέας Ξάνθης την πρώτη θέση».

Για τη συνέχιση της συνεργασίας ανάμεσα στον κ. Ζαντόπουλο και τον κ. Δρακόπουλο:

«Η συνέχιση της συνεργασίας των δυο πλευρών δείχνει ξεκάθαρα ότι στην πρώτη δυσκολία δεν κάνουν πίσω και θα κάνουν και οι δυο ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να βρεθεί ο Ηρακλής άμεσα στα μεγάλα σαλόνια όπου εκεί αξίζει να βρίσκεται. Μιλάμε για δυο ανθρώπους ικανούς που δεν τα βάζουν εύκολα κάτω».

Για την κόντρα με τον Ερασιτέχνη και την επόμενη μέρα του συλλόγου:

«Καθίσαμε αρκετές φορές στο τραπέζι με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη προκειμένου να βρούμε λύση για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Ενώ είχαμε δώσει τα χέρια τον περασμένο Σεπτέμβριο ξαφνικά πριν την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής ξαφνικά διαβάσαμε έκπληκτοι την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη που μας αποκήρυξε ως σωματείο, θεωρώντας ότι δεν είμαστε ο Ηρακλής, αλλά οι Αμπελόκηποι. 

Κάθε απόφαση είναι σεβαστή, αλλά το χρονικό σημείο που επέλεξε να προβεί σε αυτή την ενέργεια ο Ερασιτέχνης δεν το  κατάλαβα ποτέ. Το μεγάλο πρόβλημα για τον Ηρακλή εφόσον επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία είναι τα χρέη του παρελθόντος και θα πρέπει να βρεθεί λύση από την Πολιτεία ώστε να μην έχει πρόβλημα ο Ηρακλής και να μην σκάει η μία προσφυγή μετά την άλλη. Βλέπετε τι γίνεται στον Άρη. Ο κ. Καρυπίδης πληρώνει στην ουσία δυο ομάδες και για χρέη που δεν δημιούργησε ποτέ ο ίδιος. Εγώ θα το ξαναπώ πολλάκις. Η καλύτερη λύση για τον Ηρακλή είναι οι Αμπελόκηποι παρότι αυτό που λέω δεν αρέσει σε πολλούς.

Τα τελευταία χρόνια έχουν καταστρέψει τον Ηρακλή οικονομικά, όσοι πέρασαν άφησαν χρέη και τίποτα άλλο, κάθε χρόνο οι άνθρωποι που βρίσκονται στον Ηρακλή προσπαθούν να βρουν λύση με ΑΦΜ. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό, δεν είναι λογικό αλλά ούτε θα βγάλει κάπου. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά τον Ηρακλή. Όμως υπάρχουν και αρκετοί που κάνουν πίσω με όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και τα χρέη που επιβαρύνουν τον σύλλογο. Πρέπει όλοι να ενωθούμε αν πραγματικά θέλουμε το καλό του Ηρακλή και να μην κοιτάμε οτιδήποτε άλλο συμφέρον υπάρχει. Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να ξανακάνουμε τον Ηρακλή μας μεγάλο και τρανό»!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.