Γεράκης: «Ο Άγιος Γεώργιος δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα»

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Οκτωβρίου 2020

Ο Γιώργος Γεράκης άνοιξε τα χαρτιά του στο metrosport.gr και αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να πάρει μεταγραφή στον Άγιο Γεώργιο Ν. Κρήνης.

Ερωτώμενος αρχικά ο πολύπειρος αμυντικός εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να έρθει στον Άγιο Γεώργιο: «Είμαι ικανοποιημένος για την μεταγραφή μου στον Άγιο Γεώργιο. Η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα, έχει δικό της γήπεδο και ο κόσμος είναι κοντά στον σύλλογο. Ο προπονητής, Νίκος Σαμλίδης είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και ξέρει πολύ καλά την Α΄ κατηγορία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας:

«Ο πρόεδρος Γιώργος Σαμλίδης έχει μεγάλες βλέψεις για την ομάδα και είναι αποφασισμένος να την ανεβάσει στα επόμενα χρόνια στην Α1. Θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές ώστε να πετύχουμε φέτος τον στόχο μας όπου είναι η 3αδα στο Πρωτάθλημα».

Ο 37χρονος εστίασε και στην απουσία του κόσμου από τα γήπεδα λόγω της πανδημίας:

«Ο φίλαθλος κόσμος του ερασιτεχνικού διψάει για ποδόσφαιρο όπως κι εμείς να παίζουμε μπροστά στο ευρύ κοινό του συλλόγου. Ξέρω ότι προέχει η υγεία του κάθε ανθρώπου, αλλά αν θέλουν οι υπεύθυνοι μπορούν να βρουν λύση πάνω σ΄ αυτο το θέμα. Τέλος, να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους χωρίς τραυματισμούς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.