Γεωργιάδης: «Οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε»

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2022

Για την ήττα-σοκ από τα Τρίκαλα, αλλά και για τη συνέχεια, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης. 

«Είναι μια συνηθισμένη κατάσταση για εμάς η αγωνιστική εικόνα, δηλαδή να είμαστε κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και να μην κερδίζουμε κάτι, αλλά αυτό πραγματικά δεν λέει τίποτα. Πλέον θα πρέπει να διεκδικούμε τα πάντα, από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο χωρίς καμία ολιγωρία.

Πετάξαμε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς να είναι η ενέργεια που θέλουμε, Δεχθήκαμε ένα τέρμα το οποίο είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που κάνει ο αντίπαλος στην εστία μας, αλλά αυτό είναι μόνο περιγραφή. Σίγουρα είμαστε μια καινούργια ομάδα με πολλά νέα παιδιά, λείπουν πολλοί ποδοσφαιριστές έμπειροι, αλλά δεν στέκομαι πουθενά.

Είναι απαίτηση το θέλουμε πάρα πολύ να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και να πεθαίνουμε γι' αυτό. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, είμαστε στεναχωρημένοι πολύ, αλλά η στεναχώρια είναι μόνο συναισθήματα και οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε.

Θα πρέπει λοιπόν να τις αλλάξουμε αυτές τις πράξεις εμείς οι ίδιοι. Έχουμε σύντομα ένα ακόμα παιχνίδι εδώ στην έδρα μας που πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.