Τη συνέχιση της λειτουργίας της αγοράς, ακόμα και εάν κηρυχθεί η Αττική στο “κόκκινο”, προανήγγειλε εμμέσως ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
«Η αγορά δεν μπορεί να κλείσει, αλλά θα λειτουργήσει με μέτρα», είπε χαρακτηριστικά λίγο πριν δώσει το παρόν στη συνεδρίαση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, η οποία χθες εισηγήθηκε να βαφτεί “κόκκινη” η Αττική, πλην των νησιών του Αργοσαρωνικού.
“Έχω συνάντηση με την Επιτροπή, θα κάνουμε μια μεγάλη κουβέντα και θα παρουσιάσουν τα επιχειρήματά τους” τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. “Αν αποφασίσουν ότι η Αττική πρέπει να είναι στο “κόκκινο”, σαφώς θα πρέπει να ληφθούν μέτρα. Υπάρχει ένα σχέδιο στο υπουργείο” πρόσθεσε.
Έστειλε μάλιστα και μήνυμα στους επιχειρηματίες της αγοράς λέγοντας: “Είμαστε όλοι στο πλευρό τους, καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούν να κλείσουν πάλι και να χάσουν την εκπτωτική περίοδο”.
Σε ερώτηση για το εάν θα ανοίξουν τελικά τα σχολεία από την Δευτέρα, απάντησε ότι αυτές είναι αποφάσεις που λαμβάνονται σε υψηλότερο επίπεδο.
Προτείνουμε
-
ΠΑΟΚ: Ραντεβού με την ιστορία στο «Παλατάκι»… των ονείρων! 22 Απριλίου 2026
-
Στην κόψη του ξυραφιού η μάχη της σωτηρίας στη Super League 22 Απριλίου 2026
-
Περιστέρι-Άρης: «Κλειδώνει» την 5η θέση 22 Απριλίου 2026
-
ΝΒΑ: Σίξερς και Μπλέιζερς φρέναραν Σέλτικς και Σπερς 22 Απριλίου 2026
-
ΠΑΟΚ: O έτοιμος Ζίβκοβιτς, ο Χατσίδης και ο… Μύθου 22 Απριλίου 2026
-
ΠΑΟΚ: Στο «φλεγόμενο παλατάκι» για το πρώτο βήμα προς τον τίτλο 22 Απριλίου 2026