Γεωργιάδης: «Επανάπαυση μετά το 0-2, θέλουμε δουλειά» Ι

Αχίλλειος Έξαρχος26 Σεπτεμβρίου 2021

Ικανοποιημένος από τη νίκη – πρόκριση επί του Πιερικού και, παράλληλα, συνειδητοποιημένος πως η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και χρειάζεται πολλή δουλειά ώστε να εμφανιστεί απολύτως έτοιμη με την έναρξη του Πρωταθλήματος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ηρακλή Κώστας Γεωργιάδης.

«Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος που είναι πολύ σημαντικό στο πρώτο επίσημο παιχνίδι αυτής της νέας προσπάθειας είμαστε μια νέα ομάδα με νέα παιδιά και οι προσδοκίες είναι προσδοκίες. Όχι μόνο λόγω του βάρους του ονόματος του Ηρακλή, αλλά κυρίως από εμένα και τα παιδιά. Κατά διαστήματα υπηρετήσαμε το αγωνιστικό μας πλάνο, όμως θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά, πολλή υπομονή και θωράκιση σε όλα τα επίπεδα. 

Μετά το 0-2 υπήρξε μια επανάπαυση και πρέπει να μιλήσουμε με τα παιδιά γι’ αυτό, ώστε να το διορθώσουμε. Κάθε μέρα που δουλεύουμε οφείλουμε να καταθέτουμε την ψυχή μας. Αυτή η υγεία που βγαίνει οφείλεται στις αληθινές σχέσεις των ανθρώπων που στελεχώνουν την ομάδα μας».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Πιερικού, Νίκος Θεοδοσιάδης σχολίασε: «Με βάση την εποχή και τις συνθήκες θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι. Είμαι περήφανος για τα παιδιά, έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια. Θεωρώ ότι κάθε ομάδα είχε ένα ημίχρονο. 

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος στο α’, εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο β’. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Προσεγγίσαμε το ματς ως παιχνίδι προετοιμασίας, κρατάμε τα καλά στοιχεία. Με βάση τη σημερινή εικόνα αισιοδοξώ πως η συνέχεια θα είναι πολύ καλή για εμάς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.