Γεωργιάδης: «Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο Ηρακλή»

Δημήτρης Καλαϊτζής23 Φεβρουαρίου 2022

Για το μέταλλο που έδειξαν οι παίκτες του στο σημερινό ισόπαλο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-1) στο Καυτανζόγλειο, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Γεωργιάδης. 

«Ξέραμε ότι έχουμε μια ομάδα με πολύ ποιότητα, πολλούς παίκτες, μεγάλο μπάτζετ, μεγάλο ρόστερ μια ομάδα που έχει ως στόχο την άνοδο με συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή - Τετάρτη.

Γνωρίζουμε ότι αυτά τα παιχνίδια θα μας φέρουν κάποια κόπωση. Νομίζω ότι αυτό που ορίζει το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, είναι η αποβολή και το πέναλτι που αλλάζει τα πάντα και ξαφνικά στα πρώτα λεπτά είμαστε πίσω στο σκορ και με ένα παίκτη λιγότερο.

Αλλά η διαχείριση του παιχνιδιού είναι πάρα πολύ καλή από όλους, σκοράρουμε καταφέρνουμε και φέρνουμε το παιχνίδι στα ίσια έρχεται και στη συνέχεια η αποβολή της Καρδίτσας και είμαστε ισάριθμοι.

Και νομίζω πέρα από την τελευταία φάση που είχε η Καρδίτσα, αν έπρεπε να κερδίσει κάποια ομάδα, αυτή έπρεπε να ήταν ο Ηρακλής. Δεν μπορώ να πω πως δεν είμαι ευχαριστημένος από την κατάθεση ψυχής των ποδοσφαιριστών μου.

Αν είχα στο μυαλό μου αυτό που έγινε στα πρώτα λεπτά και ότι θα βγάζαμε αυτή την εικόνα στα επόμενα λεπτά, θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Αλλά προφανώς και δεν είμαι από το τελικό αποτέλεσμα».

Για το τι χρειάζεται να αλλάξει μια ομάδα όταν βρίσκεται με παίκτη λιγότερο και πίσω στο σκορ:

«Αυτό που πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές είναι να έχουν πίστη στο αγωνιστικό πλάνο, στον εαυτό τους, στην ομάδα. Αλλά στο τέλος δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο Ηρακλή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.