Γενοπούλου για την απόρριψη χιλιάδων αιτήσεων voucher ΚΔΑΠ: «Δεν μένουμε αμέτοχοι, βοηθάμε όσο μπορούμε»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2020

Η απόρριψη χιλιάδων αιτήσεων για voucher ΚΔΑΠ, οδηγεί τον Μακεδονικό στην πρωτοποριακή απόφαση για δωρεάν συμμετοχές για δύο μήνες!
Η υπεύθυνη του ΚΔΑΠ του Μακεδονικού, Βασιλεία Γενοπούλου, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» όσον αφορά στην εξαιρετική πρωτοβουλία του Μακεδονικού να παρέχει δωρεάν τη δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ για δύο μήνες:

«Φέτος ήρθε κάπως ξαφνικό να μην παίρνουν 1 στους 3 αιτούντες με πλήρη φάκελο το voucher. Οι γονείς και τα παιδιά έμειναν καιρό σπίτι τους και γι’ αυτό γίνεται αυτή η κίνηση από εμάς. Δίνουμε μια αφετηρία, αποφασίσαμε να μην μείνουμε αμέτοχοι και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε από τη δική μας πλευρά μ’ αυτή την πρωτοβουλία. Ο Μακεδονικός δίνει τη δυνατότητα για 2 μήνες, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, σ’ όλα τα παιδιά να συμμετέχουν δωρεάν σε ως τέσσερις της προτίμησής τους από τις δεκάδες δραστηριότητες του ΚΔΑΠ. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310-587870 και στη σελίδα του Μακεδονικού στο Facebook. Περιμένουμε παλιούς και νέους φίλους, τηρώντας πάντα όλα τα πρωτόκολλα υγείας, στις εγκαταστάσεις μας στον κόμβο Ευκαρπίας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.