Γεμίζει το ρόστερ, αλλά θα δείξει αν είναι επαρκές για τον τίτλο

Metrosport Team26 Αυγούστου 2021

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ο ΠΑΟΚ προχωρά άμεσα σε τρεις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Ο Τσούμπα Ακπομ ήρθε από το Λονδίνο (τον υποδέχθηκαν εκτός του ατζέντη του και ο Γιώργος Ζαΐρης και ο Χάρης Εμμανουηλίδης για λογαριασμό του Ομίλου Metromedia) και ανακοινώθηκε επίσημα.

Το θέμα Ακπομ η Μetrosport και το Metrosport.gr είχαν αποκαλύψει από τις 6 Ιουνίου όταν ο ίδιος είχε κάνει άνοιγμα να επιστρέψει και στις 14 Αυγούστου είχαν σημειώσει ότι είναι ο πρώτος στόχος μετά τον τραυματισμό του Ολιβέιρα.

Επιπλέον, ο Δικέφαλος συμφώνησε για τους δανεισμούς των Αλεξάντρου Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ερώτημα. Όχι για τον Ακπομ που ήρθε να καλύψει ένα κενό που δημιουργήθηκε ξαφνικά με τον τραυματισμό του Ολιβέιρα, αλλά με αφορμή την έλευση των άλλων δύο παικτών που δεν ήταν και οι πρώτοι στόχοι του ΠΑΟΚ στις θέσεις τους. 

Είναι ικανό το ρόστερ του ΠΑΟΚ να κάνει πρωταθλητισμό με βάση τις ως τώρα κινήσεις; Ο Λουτσέσκου αισθάνεται ότι έχει όλα τα όπλα; 

Ο κόσμος είναι προβληματισμένος και είναι λογικό, οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο, εκτός κι αν υπάρξει και περαιτέρω ενίσχυση και αλλάξουν τα δεδομένα. 

Απ’ ότι μαθαίνουμε, όμως, οι επιπλέον μεταγραφές εξαρτώνται σε σημαντικό βαθμό και από τον αν ο ΠΑΟΚ παίξει στους ομίλους του Conference League.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.