Γέμισε με χρήμα τα ταμεία της Παλμέιρας ο Αμπέλ Φερέιρα

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2021

Ημέρες δόξας και αποθέωσης γνωρίζει ο Αμπέλ Φερέιρα στη Βραζιλία, για την κατάκτηση του δεύτερου σερί Κόπα Λιμπερταδόρες με την Παλμέιρας.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ φαίνεται πως... βρήκε την «Ιθάκη» του έχοντας δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο στην Παλμέιρας, το οποίο έγραψε ιστορία με τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του Λιμπερταδόρες, νικώντας στον τελικό με 2-1 την Φλαμένγκο.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα στη «χώρα του καφέ» πάνε και έρχονται για τον Πορτογάλο κόουτς, με ένα εξ αυτών να αναφέρεται και στα οικονομικά οφέλη που έχει ο σύλλογος από τις επιτυχίες της ομάδας του Αμπέλ.

Πιο συγκεκριμένα, το «ge.globo.com» αναφέρει πως τα ταμεία της Παλμέιρας εδώ και περίπου έναν χρόνο έχουν γεμίσει με χρήμα, λόγω της κατάκτησης τριών τίτλων (2 Κόπα Λιμπερταδόρες και 1 Κόπα Μπραζίλ).

Μάλιστα, τα κέρδη ανέρχονται περίπου στα 400.000.000 ρεάλ Βραζιλίας, δηλαδή περίπου 63.000.000 ευρώ.

Πάντως, το μέλλον του Πορτογάλου στον πάγκο του συλλόγου από το Σάο Πάολο δεν είναι και τόσο βέβαιο, καθώς αρκετοί σύλλογοι τον θέλουν για τον πάγκο τους και ένας εξ αυτών είναι και η Αλ Νασρ, η οποία δίνει... «γη και ύδωρ» για τον Αμπέλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.