ΓΧ: Η αποκάλυψη για την «περιπέτειά» του στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου01 Ιανουαρίου 2020

Ο Γεώργιος Γεωργιάδης πέρασε έναν χρόνο από την καριέρα του στο Νιουκάστλ, φορώντας τη φανέλα της ομώνυμης ομάδας. Η επιστροφή του, όμως, στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» δεν ήταν όπως την περίμενε. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «shieldsgazette.com» ανέφερε ότι στην επίσκεψή του πριν από ένα χρόνο, στην αρχή δεν τον αναγνώρισαν και δεν του επέτρεψαν την είσοδο!

«Ήταν πολύ περίεργο. Πήγα στο γήπεδο και πολύ ευγενικά ζήτησα από την ασφάλεια αν θα μπορούσα να δω ξανά το στάδιο, γιατί κάποτε ήμουν παίκτης, αλλά δεν μου επέτρεψαν την είσοδο», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τότε είπα το όνομά μου και το βρήκαν στον δεύτερο όροφο. Υπάρχει ένας κατάλογος στον τοίχο όλων των διεθνών που έπαιξαν για την Νιουκάστλ. Ένας από τους άνδρες ασφαλείας το είδε, κατέβηκε και με πολύ ευγενικό τρόπο με προσκάλεσε στα αποδυτήρια και μετά βγήκα στον αγωνιστικό χώρο.

Ήταν πολύ ωραία. Τώρα σχεδιάζω να έρθω με την οικογένειά μου για να παρακολουθήσω ένα παιχνίδι. Ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα που έπαιξα εδώ. Η Νιουκάστλ είναι μεγάλη ομάδα με πολλούς οπαδούς. Η οικογένειά μου είναι φίλοι της Νιουκάστλ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.