Γαβαλάς για την αθώωση του Ολυμπιακού: «Η λάσπη επιστρέφει»

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2020

Για δικαίωση του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς. Το στέλεχος της πειραϊκής ΠΑΕ σχολίασε την απαλλαχτική απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για όλους τους εμπλεκόμενους, τονίζοντας ότι «ο στόχος τους, δηλαδή η καταστροφή και κατάρρευση του Ολυμπιακού που έχτισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε όλα τα επίπεδα, δεν επετεύχθη».  

Αναλυτικά όσα αναφέρει: «Μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης η Επιτροπή Δεοντολογίας αθώωσε σήμερα ομόφωνα τον Ολυμπιακό και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Για όσους «περνούν» σήμερα την είδηση στα ψιλά ενώ μέχρι πρότινος και επί σειρά ετών έγραφαν παχυλούς τίτλους με «τόνους λάσπης» χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, η λάσπη τους επιστρέφει. 

Ο στόχος τους, δηλαδή η καταστροφή και κατάρρευση του Ολυμπιακού που έχτισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε όλα τα επίπεδα, δεν επετεύχθη. Γιατί η αλήθεια λάμπει, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να την κρύψουν. Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας αποτελεί δικαίωση για τον Ολυμπιακό, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και για τα εκατομμύρια των φιλάθλων και υποστηριχτών της ομάδας».​


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.