Γαρπόζης: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στο Champions League»

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2022

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αλέξης Γαρπόζης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ενώ αναφέρθηκε και στον Δικέφαλο και τις πιθανότητες που έχει ώστε να πάρει ένα εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε για το Μουντιάλ: «Εδώ στην Κύπρο υποστηρίζουν περισσότερο τις Λατινικές ομάδες. Εγώ θέλω ο Μέσι να πάρει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Αργεντινή έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια πολύ καλή εικόνα, έδειξε και αντίδραση μετά την ήττα από τη Σαουδική Αραβία. Τώρα που έφυγε το άγχος της πρόκρισης η Αργεντινή και η Βραζιλία είναι τα δύο φαβορί. Βλέπουμε πολλές εκπλήξεις στο Μουντιάλ και κάνει τη διοργάνωση πιο συναρπαστική».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είδα χθες (1/12) λίγο το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θα διεκδικήσει ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στο Champions League. Είναι πολύ καθοριστικά τα επόμενα δύο παιχνίδια που δώσει ο ΠΑΟΚ, όταν επιστρέψουν από τη διακοπή. Η διακοπή αυτή είναι πολύ παράξενη και για εμάς και για την Ελλάδα. Δεν ξέρω ποιες ομάδες θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν μετά τη διακοπή, είναι πρωτόγνωρο. Όποια ομάδα αντέξει τη διακοπή και επανέλθει όπως ήταν πριν ή καλύτερη θα πορευτεί. 

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που εδώ και χρόνια βάζει Έλληνες παίκτες, είτε από τις ακαδημίες, είτε από την Ελλάδα γενικότερα, αυτό είναι ότι καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και δίνει κίνητρο στα παιδάκια να ασχοληθούν με το άθλημα. Υπάρχει ένας προπονητής εκεί που ξέρει τι θέλει και σιγά σιγά μοντάρει την ομάδα και αντιλαμβάνονται και οι παίκτες τον τρόπο που θέλει να παίξει. Καλό υλικό υπάρχει, καλός προπονητής υπάρχει, κόσμος υπάρχει, δεν βλέπω το λόγο να μην διεκδικήσει ένα από τα δύο εισιτήρια του Champions League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.